Kırmızı-lacivertli takım, yeni sezona Nevşehir kampı ile hazırlanacak. Zonguldak Kömürspor Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde 28 kişilik futbolcu kafilesiyle dün Nevşehir’e hareket etti.

3’üncü Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor yeni sezona 12 günlük Nevşehir kampı ile hazırlanacak. 7 yıl aradan sonra profesyonel ligde mücadele edecek kırmızı-lacivertli takım, 20 Temmuz tarihinde başlattığı yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamladı. Sadece 3 günlük bayram izni geçiren Zonguldak Kömürspor yoğun tempoda sürdürdüğü

 ilk etap çalışmalarının ardından, ikinci etap çalışmaları için  Nevşehir’de kamp kuracak.

Zonguldak Kömürspor’da teknik heyet ve 28 kişilik futbolcu kafilesi dün Kulüp Binası’ndan Nevşehir’e hareket etti. 16 Ağustos tarihinde sona erecek.

Teknik direktör Cahit Terzi yönetiminde kamp çalışmalarını sürdürecek olan kırmızı-lacivertlilerde morallerin yüksek olduğu görüldü. Takımı yolcu etmeye sadece Kulüp Başkanı Süleyman Caner’in gelmesi dikkat çekti.

Eren ARSLANYILMAZ

EKSİKLERİ  KAMPTA GİDERECEĞİZ

Zonguldak Kömürspor’un hocası Cahit Terzi, kamp öncesi açıklamalarda bulundu. Terzi, ilk etap çalışmalarından son derece memnun olduğunu, takımla ilgili kararlarının 12 günlük Nevşehir kampında daha da netleşeceğini  söyledi.

Spor Toto 3’üncü Lig 1’nci Grup’ta mücadele edecek ve sezonu 7 Eylül tarihinde Batman Petrolspor maçıyla açacak Zonguldak Kömürspor’un Nevşehir kampı dün itibariyle başladı. Kentten hareket ederek 12 günlük kampın startını veren kırmızı-lacivertli takımda Teknik Direktör Cahit Terzi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İLK ETAP ÇALIŞMALARIMIZDAN SON DERECE MEMNUNUM”

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde sürdürdüklerini söyleyen Teknik Direktör Cahit Terzi, “Zonguldak’ta 20 Temmuz’da başlattığımız yeni sezon hazırlıkları, Nevşehir’de başlatacağımız kamp çalışmalarına ön hazırlık oldu. İlk etap çalışmalarımızdan son derece memnunum. Burada ki çalışmalarda amacımız kamptaki hazırlık maçlarına  daha hazır olmaktı.  2’nci Etap çalışmalarında 7 Ağustos tarihinde ilk hazırlık maçımızı İnegölspor ile oynayacağız. 10 Ağustos tarihinde de 2’nci lig takımı ile ikinci hazırlık maçı yapacağız. Ve bunun sonrasında kampı 2-3 tane daha yapacağımız özel maçlarla tamamlayacağız”

“YAPTIĞIMIZ TRANSFERLERDEN ÇOK MEMNUNUM”

“Nevşehir kampında kurduğumuz takımın eksikleri olabilir. Bu eksikleri de kampta gidereceğiz. Kafamızda soru işaretleri olan mevkiler var. Buradaki oyuncular hakkında ki kararımızı hazırlık maçlarında vereceğiz. Şuana kadar yaptığımız transferlerden çok memnunum. Gerçekten yetenekli genç iyi oyuncular transfer ettik. Zaten mevcut kadromuzda iskeleti muhafaza ettik. Bu bence takımın geleceği adına en iyi yaptığımız iş oldu. Çünkü hepsi iyi futbolcular. Bu sene daha istekli ve daha arzulular. Nevşehir kampında takımla ilgili kararımız daha da netleşecek”

Eren ARSLANYILMAZ

Cahit Terzi, oyuncu kadrosuna güvendiğini “Şuana kadar yaptığımız transferlerden çok memnunum” diyerek belirtti
Başkan Caner, takımını Nevşehir’e yolcu etti.