Okan Duran: K.Maraşspor’u yenerek Niğde galibiyetinin önemi daha çok artacak

NİĞDE GALİBİYETİNİ TAÇLANDIRACAĞIZ

 

Zonguldak Kömürspor’un stoper oyuncusu Okan Duran, K.Maraşspor maçını değerlendirdi. Niğde maçında güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Duran, bu galibiyetin daha da anlam ifade etmesi için Maraşspor’u yenmeleri gerektiğini vurguladı.

 *****************

Burnundaki problem nedeniyle Niğde maçının son anlarında koruyucu maske ile sahaya çıkan stoper Okan Duran, K.Maraşspor maçı öncesi konuştu. Sakatlığının tam iyileşmediğini ve bu nedenle maske kullanmaya devam edeceğini söyleyen Duran, deplasmanda istediklerini alarak mahcup olmamak istediklerini belirtti.

“MAHCUP DÖNMEYECEĞİZ”

Gümüşhanespor yenilgisini unutturduklarını söyleyen Duran, “Niğde maçında güzel bir galibiyet aldık. Gümüşhanespor mağlubiyetini unutturduk. Taraftarımızın desteği ile hedeflerimiz doğrultusunda çok önemli 3 puan  aldık diye düşünüyorum. Bu 3 puanın daha değerli hale gelebilmesi için Kahramanmaraş deplasmanından güzel sonuçla dönmemiz gerekiyor. Hafta başından beri moral ve motivasyonlu bir şekilde çalışıyoruz. Hedefimiz oradan puan veya puanlarla dönebilmek. Oradan döneceğimiz puanlarla da sezon sonu hedefimiz olan Play-Off için önemli bir adım atılacağını düşünüyorum. İnşallah oradan mahcup olmadan döneriz.

“TAM HAZIR DEĞİLİM”

Tam hazır olmadığını söyleyen Okan Duran, “ Yüzümdeki sakatlığın tam olarak iyileştiğini söyleyemem. Bu nedenle geçtiğimiz hafta oyuna maske ile girdim. Hocamız görev verdi. Onu en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Bundan sonraki süreçte sağlıkla ilgili düzelmelerim olacak, yüzümdeki kırıkla ilgili. Bu süreçte de maske ile devam edeceğim. En kısa zamanda, iyi bir şekilde sahada yer almak istiyorum” dedi.

Reşo Akın: ÖNEMLİ BİR MAÇ

Zonguldak Kömürspor’un sağbeki Reşo Akın, Kahramanmaraşspor maçının önemli olduğuna değinerek “Geçtiğimiz hafta Niğde Belediyespor karşısından önemli bir 3 puanı aldık. Bu maç bizim için daha önemli hale geldi. İnşallah Kahramanmaraş maçını galibiyetle atlatacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.