NİĞDESPOR, GÜMÜŞHANESPOR’DAN DAHA ZOR BİR TAKIM

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, Pazar günü konuk edecekleri Niğdespormaçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, Niğdespor’unGümüşhanespor’dan daha da zor bir takım olduğunu söyleyerek, yenmekten başka çarelerinin olmadığını vurguladı.  Teknik direktör Şenol Demir, sakatlığı devam eden savunma oyuncusu Okan Duran’ın durumunun iyi olduğunu ve özel maske ile kadroya dahil edebileceklerini vurguladı.

Niğdespor,ligin en az gol yiyen takımlarından

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, Niğdespor’unligin en az gol yiyen takımlarından olduğunu söyleyerek, “Artık ligin son 4 maçı. İlk yarıyı en iyi şekilde bitirmemiz gerek. İçerde oynayacağımız 2 tane müsabakamız kaldı. O iki müsabakayı da 3 puanla tamamlamayı hedefliyoruz. Bunları bir tanesi de Niğdespor. Ben başında söyledim. Niğdespor’da ligin en az gol yiyen takımı. Zor bir maç bizi bekliyor. Hatta Gümüşhanespor maçından daha zor geçecek. Zor bir takım. Gümüşhanespor 89 dakika ve 90’uncu dakikalarda bu takımı yendi. Bizim doğru oynayarak çok ciddiye almamız gerek. Her ne olursa olsun kazanmamız gereken bir müsabaka ”dedi. 

Niğdespor’u yakalamak için yenmemiz gerek”

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, Niğdespor’u yakalamak için yenmeleri gerektiğini ifade ederek, “Bizim grubumuzda kolay maç yok. Maçlara tek tek bakmak gerek. Maç maçgidelim böyle daha doğru olur. 19 puan onları yenerek puanımızı 22’ye çıkartmamız gerek. En azından onları yakalamamız gerek. Ondan sonra bakalım lig bizi nereye getirecek.”

“Okan maskeyle oynayabilirse kadroya alırız”

Sakatlığı devam eden Okan Duran hakkında bilgi veren, teknik direktör Şenol Demir, “Okan bakalım çalışmalara tam olarak başlayacak. Ona özel bir maske yapılacak. Yapılırsa daha sonra ki durumu görmek gerek. Nasıl koruyacak ne kadar koruyacak. Burnu ve alın kemiğinde sıkıntı var. Her iki tarafı koruyacak şekilde maske yapılırsa o zaman kadroya alırız ”şeklinde konuştu. 

Emre Can BAYRAM