Kozlu Belediyespor yeni sezonda dış transferde Bayburt Özel İdarespor’dan, 23 yaşındaki forvet oyuncusu Nijerya’lı Uche Victor Odimba ile anlaşma sağlayarak, renklerine kattı.
Ardından açıklamada bulunan Kozlu Belediyespor Antrenörü Bülent Öztürk, “Gücümüze güç katıyoruz Kozluspor’u güçlendirme adına bir tane daha oyuncu ile anlaştık. Uche bizim ligimize yabancı değil, bal ligini biliyor. Zaten biz bal ligini bilen oyuncular ilk önce tercihimiz. Türkiye’yi de biliyor, 4 senedir zaten Türkiye’de futbol yaşantısını devam ettiriyor Uche. İyi bir oyuncu transfer ettik. Forvette bir sıkıntımız vardı, Uche ile de bunu doldurduk. Transferlerin sonuna geldik diyebiliriz. Takımımızın bir şablonu oluşmuş durumda şuanda. O yüzden bizim içinde iyi bir transfer Uche. Allah onun içinde hayırlısını nasip etsin. Bizim içinde çok faydalı olacaktır, buna inanarak transfer ettik. Artık Uche Kozlu’da, Kozluspor’da emin adımlarla, iyi ve karakterli oyuncularla iyi bir takım oluşturma adına iyi bir yolda diyebiliriz. İnşallah da bunu başaracağız. Bu sene bu işe özverili şekilde bakıyoruz. Sonunda da inşallah gülen taraf olacağız” dedi.
Ayrıca 23 yaşındaki Nijerya’lı Uche Victor Odimba, 4 senedir Türkiye’de yaşadığı ve Bayburt Özel İdarespor, Dersimspor, Burse Merinosspor, Siverek Belediyespor, Yıldırım Bosnaspor’da top koşturduğu belirtildi.