Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğu planlayan Zonguldak Kömürspor, bu kapsamda ilk olarak teknik direktör sorunu kesin olmamakla birlikte çözdü gibi… Kırmızı-lacivertli yönetim ile  Ercümet Coşkundere  arasında geçen görüşmeler olumlu sonuçlandı. İş tarafların uzlaşmasına kaldı.

Zonguldak Kömürspor yönetimi, iç transferde kolları sıvadı. Yönetim, gelecek sezon kadrosunda görmek istediği oyuncuları geçtiğimiz günlerde Zonguldak’a davet etti.  5 isimle ile masaysa oturan yönetimin ilk aşamada 4’ü ile anlaşma sağladığı öğrenildi. File bekçisi Ahmet Arat, savunmacılar Burak Et ve Barış Keserci, forvet oyuncusu Fatih Deniz ile orta saha oyuncusu Ali Korkmaz ile görüşme yapan yönetim, Burak, Barış, Ahmet ve Fatih Deniz ile kesin olarak anlaşma sağladı.

İMZALAR 15 HAZİRAN’DAN SONRA

Yönetim, ilk görüşmeden olumlu sonuç alamadığı 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Korkmaz’la bir kez daha masaya oturacağı öğrenildi. Anlaşma sağlayan oyuncularla, 15 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Olağan Genel Kurul sonrası sözleşme imzalanacağı açıklandı. Eren ARSLANYILMAZ