Zonguldak’ta 2007 yılında başladığı hakemlik kariyerinde basamakları tek tek çıkarak Ulusal Hakemliğe kadar terfi eden 24 yaşındaki Ceyhun Kömürcü’ye asker yolu gözüktü. Adaletli yönetimiyle taraflı tarafsız herkesin beğenisi kazanan genç hakem,  12 ay boyunca vatani görevini yapmak için Manisa Kırkağaç 6’ncı Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı’na gidecek. Ceyhun, 6 Ağustos 2014 tarihinde acemi birliğine teslim olacak.

CEYHUN’DAN VEDA TURLARI

Birliğine teslim olmasına kısa bir süre kalan 24 yaşındaki hakem Ceyhun Kömürcü, sık sık hakem camiası ile bir araya geliyor. Askerlik öncesi son günlerini yaşayan Ceyhun, 18 Ağustos’ta  Klasman Hakemlerine yönelik yapılacak atletik ve yazılı test öncesi  Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda idman yapan hakem arkadaşlarını ziyaret etti. Burada arkadaşları ile  bir araya gelen Ceyhun, İl Hakem Kurulu Başkanı Metin Cevahir ve 11’nci Bölge Bölgesel Kurul Üyesi Erol Pesen’i ziyaret etti.

“HERKESİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM”

Duyguların dile getiren Ceyhun Kömürcü, “Çok değişik duygular besliyorum. Her Türk genci  gibi bende vatani görevimi yerine getireceğim. Bu nedenle çok heyecanlıyım. Fakat 12 ayda olsa sevdiklerimden ayrı kalacağım için biraz içimde burukluk var.  Bu süreçte ailemi sevdiklerimi hakem arkadaşlarımı ve hakemliği çok özleyeceğim” dedi.Eren ARSLANYILMAZ

Ceyhun Kömürcü, 7 yıl birlikte olduğu hakem camiasıyla askerlik öncesi sık sık bir araya geliyor

Genç hakem, hakem arkadaşlarını çok özleyeceğini söyledi