Of of of! MAÇLARA BAK

15’inci haftada  nefesleri kesecek maçlar oynanacak. Grupta  28’er puanla zirveyi paylaşan Bartınspor ve Kırşehir Belediyespor, 27 puanı bulunan Ereğli Belediyespor ve Türk Metal Kırıkkalespor kozlarını paylaşacak.

***********

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı Grubun 15’inci haftası heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olacak.   Nefeslerin tutulacağı bu haftada öyle maçlar oynanacak ki, kelimenin tam anlamıyla  yer yerinden oynayacak.  Zirveyi direkt yakından ilgilendirecek maçlarda ,  28 puanlı zirve ortakları Bartınspor ve Kırşehir Belediyespor karşılaşacak. Bu maçın dışında  27’şer puanla sıralanan Ereğli Belediyespor ile Türk Metal Kırıkkalespor kozlarını paylaşacak.  Bu iki maçın sonucu grupta dengeleri alt üst ederken, 4 takımın kaderini çizecek.

İlk maçlarda neler olmuştu?

Ereğli Belediyespor ile Türk Metal Kırıkkalespor arasında sezonun ikinci haftasında oynanan ilk maçı, ev sahibi Türk Metal Kırıkkalespor 2-0 kazanmıştı. İlk maçı yenik kapatan Ereğli Belediyespor, sahasındaki rövanşı kazanarak  diğer maçların sonucuna göre ya zirve yarışını sürdürecek yada liderliği ele geçirecek. Kırşehir Belediyespor ile Bartınspor  arasındaki ilk maçta eşitlik bozulmamıştı. Bartınspor’un ev sahipliğinde oynanan mücadele 0-0 sona ermişti.

15’inci haftanın programı şöyle;

14.00-Sincan 15 Temmuz Stadı: Sincan Belediyespor-Yeniçağaspor

14.00-Çankırı Atatürk Stadı: 1074 Çankırıspor-100.Yıl Soğuksuspor

14.00-Fikret Karabudak Stadı: MKE Kırıkkalespor-Devrek Belediyespor

14.00-Beyçayırı Stadı: Karadeniz Ereğli Belediyespor-Türk Metal Kırıkkalespor

14.00-Kırşehir Ahi Stadı: Kırşehir Belediyespor-Bartınspor

14.00-Hasan Doğan Sahası: Kastamonu Özel İdare KH Spor-Keçiören Belediyesi Bağlumspor

 

Her hafta farklı senaryonun yazıldığı grupta bakalım bu hafta nasıl bir senaryo yazılacak.