Hakem camiası, örnek olacak bir davranışa imza atarak  öğretmenlerin ‘Öğretmenler Gününü’ kutladı

ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK JESTİ

İl Hakem Kurulu’nun yeni başkanı Evren Atış beraberinde kurul  üyesi Şafak Burak Kumkapı ve Yakup Çelik ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’i ziyaret etti.  Özbek’e çiçek takdim ederek öğretmenler gününü kutlayan Başkan Atış’ın  yaptığı jestin aynısını okul sporlarında görevi hakemler yaparak öğretmenlere çiçek verdi.

*********

Kısa bir süre önce İl Hakem Kurulu’na başkan olarak atanan Evren Atış ve yönetimi örnek teşkil edecek bir  davranışa imza attı. Başkan Atış ve kurul üyelerinin   aldığı karar doğrultusunda,   hakemler öğretmenlerin, öğretmenler gününü çiçeklerle kutladı.  

ATIŞ’TAN ÖZBEK’E ZİYARET

Bu davranışın öncülüğünü İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış yaptı.  Atış beraberinde kurul üyeleri Şafak Burak Kumkapı ve Yakup Çelik ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’i makamında ziyaret etti. Kendisi de bir eğitimci olan Evren Atış, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’in öğretmenler gününü kutladı. Kendisine çiçek takdim eden Atış’a bu nazik davranışı ve ziyareti için teşekkür eden Özbek, yeni görevinde başarılar diledi.

HAKEMLERDEN ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK

Merkez ve ilçelerde okul sporları kapsamında  düzenlenen futbol müsabakalarında   görev alan hakemler, öğretmenlere maç öncesi çiçek takdim etti.  Sahalarda görmeyi çok istediğimiz bu davranış, öğretmenler tarafından da memnunlukla karşılandı.

Eren ARSLANYILMAZ