Okan Eken, Fener’in yıldız golcüsü Moussa Sow’dan görmeye alışık olduğumuz röveşata golüne imza attı

 OKAN  EKEN SOW

 Fenerbahçe’nin Moussa Sow’u varsa Zonguldak Kömürspor’un Okan Eken’i var… Kırmızı-lacivertli forvet Okan Eken, İstanbul deplasmanında takımını galibiyete taşıdı.  Fatih Karagümrükspor maçının 71’inci dakikasında sahne alan golcü oyuncu, Fenerbahçe’nin Senagalli yıldızı  Moussa Sow’u aratmayan güzellikte röveşata golü atarak, altın değerindeki 3 puanın mimarı oldu.

 ****Zonguldak Kömürspor haftanın açılış maçında Fatih Karagümrükspor’u  Okan, röveşatasıyla devirdi

 

****Fenerbahçe’nin  yıldız golcüsü Moussa Sow, bu sezon yeniden formasını giydiği sarı-lacivertli forma ile attığı röveşata golleriyle dikkat çekiyor

 

 **********************************************************************************

 

Zonguldak Kömürspor, çekinerek gittiği İstanbul deplasmanından galibiyetle döndü.

  

İSTANBUL’UN FETHİ

 

 2’nci İstanbul seferine çıkan Zonguldak Kömürspor, 3 puan parolasıyla çıktığı mücadeleden istediğini aldı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın 2’nci yarısında daha iştahlı bir oyun oynayan temsilcimiz nitekim golü buldu. Okan Eken’in golüyle  galibiyete uzanan Kırmızı-lacivertli takım, puanını 23 yaptı.

 

*******************

 

Zonguldak Kömürspor, İstanbul’u fethetti... Kırmızı-lacivertli takım, bu sezon ki ikinci İstanbul seferinden galibiyetle döndü. 15’inci haftanın açılışında İstanbul’da Fatih Karagümrük’ün konuğu olan kırmızı-lacivertliler sahadan tek golle galip ayrıldı.

3 puan umuduyla  İstanbul’da Fatih Karagümrükspor maçına çıkan Zonguldak Kömürspor, ilk yarı tutuk bir futbol ortaya koydu. Bu nedenle taraflar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.  Kırmızı-lacivertli takım, İkinci yarıya ilk 45 dakikaya oranla daha iştahlı başladı.  Sağlı-sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Zonguldak Kömürspor, 71’de aradığını buldu. Bu dakika içinde sağdan Mert’in ortasında röveşatayla topu ağlara gönderen Okan Eken, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Zonguldak Kömürspor’un ikinci gol arayışı, ev sahibi Fatih Karagümrük’ün de beraberlik arayışı  sonuç vermedi. Hal böyle olunca kırmızı-lacivertli takım, sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 23 yaptı.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

 Taraftar yalnız bırakmadı

Zonguldak Kömürspor’un Fatih Karagümrükspor ile oynadığı mücadeleyi yaklaşık 800 kırmızı-lacivertli taraftar takip etti. Zonguldak’tan otobüslerle İstanbul’a giden taraftarların yanı sıra, İstanbul’da yaşayan Zonguldaklı taraftarlarda Vefa Stadı’nda takımını destekleri. Alınan galibiyet, taraftarları oldukça mutlu etti.

 

Stat istiyoruz

 Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, Gurbetçi Elmaslar taraftar grubunun hazırladığı  ‘Stat istiyoruz’ yazılı pankartın önünde fotoğraf çektirerek, taraftarın çağrısına destek oldu

 

 

İstanbul’da bu kez kazandı

 

Zonguldak Kömürspor, 2’nci İstanbul deplasmanından bu kez galibiyetle döndü. İstanbul’da  sezonun ilk sınavını Büyükçekmecespor karşısında veren kırmızı-lacivertli takım, kazanacağını umut ettiği mücadelede hiç beklemediği yenilgi almıştı.  İstanbul’da Fatih Karagümrük maçına 3 puan hedefiyle ancak daha temkinli giden Zonguldak Kömürspor, rakibini tek golle devirerek istediği galibiyeti aldı.

 HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET

 Kırmızı-lacivertli çalıştırıcı, kaybettikleri takdirde kendilerini nelerin bekleyeceğini bildiklerini ve bu nedenle  maça  3 puan  hedefiyle çıktıklarını belirterek, “İyi oynadık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu galibiyet bizi hedefimizden saptırmadı” yorumunu yaptı.

 

 

***************

 

Zorlu Fatih Karagümrükspor deplasmanında 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşayan kırmızı-lacivertli çalıştırıcı Şenol Demir,  yenilmezlik serisini  de 4 maça çıkardı. Son 4 maçta 3’üncü galibiyetini alan Demir, hak ettikleri bir sonuçla döndüklerini belirterek, “Rakibimizin iç saha performansı bizi tedirgin ediyordu. Ancak her maç olduğu gibi bu maça da 3 puan hedefiyle çıktık. Kaybettiğimiz takdirde bizi ne gibi zor bir durumun beklediğinin farkındaydık. Bunun için çok mücadele etmemiz ve kazanmamız gerekiyordu. Futbolcularım da sahada her şeyi yaptı. Sonucunda hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu galibiyetle üst sıralarla  bağımızı koparmadık. Mücadelemize daha sıkı sıkı tutunduk” dedi.

 

Demir çıldırdı

Kırmızı-lacivertli hoca Şenol Demir,  ikinci  yarıda  rakibin ceza sahası içinde topa elle müdahale etmesine  yardım hakeme penaltı isyanında bulundu.Kendisine ayrılan saha kenarından fırlayan Demir, yardımcı hakeme pozisyonun penaltı olduğu yönünde itirazda bulunsa da orta hakem Burak Şehir’in kararını değiştirtmedi.


GOLCÜ OYUNCU OKAN EKEN, ATTIĞI ENFES RÖVEŞATA GOLÜYLE GALİBİYETTE BAŞROL OYNADI

 

OKAN’IN GÜNÜ

 

2 haftadır suskun olan Okan Eken’in dönüşü muhteşem oldu. Forvet oyuncusu 71’de attığı Moussa Sowvari röveşatasıyla galibiyete direkt katkı yaparken, gol sayısını da 6’ya çıkardı

 

******************

 

Zonguldak Kömürspor’un forvet oyuncusu Okan Eken, enfes bir röveşata golüyle takımına altın değerinde 3 puan kazandırdı.  Fizik gücü ve mücadeleci kimliği ile rakip oyunculara zor anlar yaşatan Okan, 71’de bu kez savunmacıları ve kaleciyi çaresiz bıraktı. Mert’in sağ kanattan sol ayağıyla kestiği ortaya altı pasın tam üzerin de röveşata kalkan Okan, kalecinin çaresiz bakışları altında meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Fenerbahçe’nin Senagalli yıldız ismi Moussa Sow’u aratmayan bir golle takımını öne geçiren Okan, golü kendisine has hareketleri ile kutlayarak sevinci taraftarlarıyla paylaştı. 2 maç aradan sonra da  suskunluğunu bozan Okan, totaldeki gol sayısını 6’ya çıkardı.

 

 

STAT: Vefa

HAKEMLER: Burak Şeker **, Ali Can Alp **, Gökhan Barcın **

FATİH KARAGÜMRÜK: Muhammed Birkan Tetik **, Hüseyin, Erdinç **, Halil, Mert **, Burak  *(Dk. 54 Muhammed Akarslan *), Yavuzhan **, Batuhan ** (Dk. 71 Ömercan*), Gökcan **, Emre **, Denis Taşkesen **

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Osman Kurtuldu ***, Sefa***, Okan****, Onur***, Hüseyin*** (Dk. 90 Furkan?), Osman Berkay Özçelik ***, Erdinç, Batuhan * (Dk. 46 Ali **), Ercan ***, Turan **(Dk. 86 Suat**), Mert ***

GOL: Dk. 71 Okan (Zonguldak Kömürspor)

Sarı kartlar: Dk. 59 Gökcan, Dk. 88 Erdinç (Fatih Karagümrük)

 

TOPLU SONUÇLAR

Kocaeli Birlikspor-Nazilli Belediyespor

Keçiörengücüspor-Erzurumspor:

Pendikspor-Amed Sportif:

Fethiyespor-Anadolu Üsküdar:

Bucaspor-Büyükçekmecespor

Kahramamaraşspor-Hacettepespor:

Sivas Belediyespor-Konya Anadolu

Ofaspor-İstanbulspor