Zonguldak Kömürspor’un Bölgesel Amatör Ligdeki maçlarına ev sahipliği yaptığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda hummalı çalışmalar sürüyor. Sezonun bitmesinin ardından, çalışmalarına start verilen statta ilk olarak, doğal çim zemini elden geçiriliyor.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları tarafından bakımı yapılan stat, 3 Haziran 2013 tarihinde  önümüzdeki yapılacak olimpiyatlara hazırlanıyor.  Karaelmas Kemal Köksal Stadı,  Bu bildiğimiz spor olimpiyatlarına değil, geçtiğimiz yılda yapılan Türkçe Olimpiyatlarına yine ev sahipliği yapacak.

Olimpiyatların yine Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılmasına futbolseverler yine endişe ile bakıyor. Geçtiğimiz yılda yapılan bu organizasyonda,  yenilenen doğal çim zemin binlerce kişin katılımı nedeniyle zarar uğramıştı. Yine olası bir zarar futbol severleri şimdiden üzmeye başladı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

2009 yılında yenileme çalışmalarına başlanan ve doğal çim ile ışıklandırma sitemi kurulan Karaelmas Kemal Köksal Stadı, 3 yıllık aranın ardından geçtiğimiz sezona ile futbol severlere merhaba demişti.