Ereğli Belediyespor, Gazisosmanpaşa forması giyen 24 yaşındaki genç oyuncu Muhammed Enes Demir'i transfer etti

 

EREĞLİ’DEN 10 NUMARA TRANSFER

 

Ereğli Belediyespor, hücuma yönelik orta saha arayışında mutlu sona ulaştı. Eflatun-beyazlılar, Gaziosmanpaşaspor’dan 24 yaşındaki futbolcu Muhammet Enes Demir’i kadrosuna kattı. 10 numara pozisyonunda görev yapan Demir, Ereğli Belediyespor ile ilk idmana çıktı.

 

******

Ereğli Belediyespor transferde ayağını gazdan çekmiyor. Devre arası transfer döneminde  daha önce 6 futbolcu ile anlaşan eflatun-beyazlı takım 7’inci transferini gerçekleştirdi.

 

İkinci yarıda şampiyonluk umutlarını yeşertmek isteyen Ereğli Belediyespor, bu doğrultuda sürdürdüğü hazırlıkların yanı sıra transferde de yoğun bir mesai harcıyor. İlk yarıdaki mevcut kadrodan 7 futbolcu ile yollarını ayıran Ereğli Belediyespor, boşluğu doldurmak için 6 futbolcu ile anlaşmıştı. İlk transfer hamlelerini Zeki Gündoğdu ve Erol Durnakan ile yapan Ereğli, Hüseyin Emre Durmuş, Gökhan Kaya, Muharrem Tunay Meral ve Gökay Yiğit ile transferlerine devam etti. Bu transferlerin yanına bir de hücuma yönelik orta saha arayışında olan eflatun-beyazlı takım, aradığı ismi Gaziosmanpaşaspor’da buldu. Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup’ta ilk yarıyı 19 puanla tamamlayan İstanbul ekibinde sezona başlayan Muhammet Enes Demir, bir süredir temasta olduğu Ereğli Belediyespor ile her konuda anlaştı. Ereğli’nin kadrosuna kattığı ’10 Numara’, yeni takımı ile ilk idmana çıktı

 

Eren ARSLANYILMAZ