2’inci Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da şimdi gözler transferde… olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini oluşturan kırmızı-lacivertli kulüp, yeni sezonda  başarıyı yakalamak için transferde kolları sıvayacak.

Zonguldak Kömürspor’da  merakla beklenen yeni yönetim Süleyman Caner başkanlığında oluştu. Başkan Caner ile birlikte 27 kişilik yönetim, takımı hedefe taşımak adına gerekli çalışmaları başlatacak. Ancak, henüz  yeni sezon bütçesini oluşturmayan yönetim, kendi arasında toplanarak gündemine bu konuyu alacak. 10 Haziran Cumartesi günü ilk toplantısını gerçekleştirecek yönetim, kendi arasında görev bölümü yaparak, önce transferde harcayacağı bütçeyi masaya yatıracak. Yönetimdekilerin  bulacağı kaynak ile bütçe oluşturacak Zonguldak Kömürspor transfer komitesi ardından  izleyeceği yol haritasını belirleyecek.

ÖNCELİK İÇ TRANSFER

Zonguldak Kömürspor’da 15 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Takımın yarısından fazlasının mukavelesi sona eren Zonguldak Kömürspor’da yönetim bir an evvel iç transferde çalışma başlatacak. Kırmızı-lacivertli yönetim, kısa süre sonra hoca konusunu da çözüme kavuşturarak, mevcut kadroda takımda görmek istediği futbolcularla  nikah kıyacak.

Eren ARSLANYILMAZ

***Kaynak arayışına giren Zonguldak Kömürspor yönetimi, transferde bütçe oluşturacak

 

***Kulüp Başkanı Süleyman Caner, bütçeyi sağlayacak sıcak para girdisi için çalışmalarını sürdürüyor