Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, bu hafta konuk edecekleri Bugşasspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kaptanı Mert Caymaz, öncelikli hedeflerinin yenilmemek olduğunu söyleyerek, taraftar desteği ile maçı kazanmak istediklerini vurguladı.
“Zor bir maç bizi bekliyor”
Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, zor bir maçın kendilerini beklediğini söyleyerek, “Sakaryaspor maçından sonra bir çıkış yakaladık. İki galibiyet bir beraberlik. Bugşasspor’u da rakibimiz olarak görüyoruz. Çünkü aynı puandayız. Sakaryaspor’a mağlup olmayıp berabere kalsaydık onları da yanımıza tutmuş olacaktık. O maçlarda yenilmemek çok önemli. Tabi ki içerde kazanmak istiyoruz. Zor bir maç olacak biliyoruz. Bugşasspor Bandırmaspor ve Sakaryaspor gibi iyi bir takım. Ama bizim form düzeyimiz çok iyi. İnşallah maçı 3 puanla bitireceğiz ”dedi. 
 “Form düzeyimiz Bugşasspor’dan daha iyi”
Form düzeylerinin Bugşasspor’dan daha iyi olduğunu ifade eden Caymaz, “Ben her zaman söylüyorum. Puan puandır. Bu maçlarda yenilmemek çok önemli. Sakaryaspor’a yenilmeseydik, yanımızda tutmuş olacaktık. Ama şuan bizden aldığı galibiyetle birlikte 3 puan üzerimizde. Bu maçlarda öncelikli hedef yenilmemek. Ben bizim takımı Bugşasspor’a göre daha formda görüyorum. Hava güzel olursa eminim daha çok taraftar gelecektir. Taraftarımızla birlikte maçı kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 
Emre Can Bayram