ÖNEMLİ OLAN ZORU BAŞARMAK

2017-2018 Sezonunda Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor sezonun ilk antrenmanını Teknik Patron Şenol Demir yönetiminde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yaptı. Teknik direktör Şenol Demir, antrenman sonrasında spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.  Teknik patron Şenol Demir bu sezon geçen sezondan daha da zor geçeceği  ancak önemli olan zoru başarmak olduğunu vurguladı. Demir ayrıca transfer hareketliliğinin devam edeceğini söyleyerek, şehrin bu sezon takıma maddi manevi destek verdiği takdirde ise başarının geleceğini söyledi.

“Transfer çalışmaları devam ediyor”

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Yeni sezon şehrimize takımımıza hayırlı olsun. Kuralarda çekildi. Gruplarda belli oldu. Yine Beyaz Gruptayız ama bu sefer sizde gördünüz daha ciddi takımlar var. Bizde inşallah kendi sahamızda başarılı bir sezon geçiririz. Özel izinli olan birkaç tane oyuncumuz var. En kısa zamanda takıma katılacaklar. Transferler devam edecek. Bugünde yarında transferler devam edecek ”dedi.  

“Patalya ve Bolu’da kamp yapacağız”

İki kamp yapacaklarını ifade eden teknik direktör Şenol Demir, “Şuan için gündem bu.  16 Temmuz’a kadar çalışmalarımızı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapıyoruz.  Ardından 2 gün izin var.  19 Temmuz’da 1’inci etap kampımız Patalya’da olacak. 1 Ağustos’a kadar Patalya’da kamp yapacağız. Tekrar ardından 2 gün izin var. Ağustos’un 4 ‘ünde Bolu’da herhangi bir Otel’de 18 Ağustos’a kadar ikinci bir kamp yapacağız. İkinci kamp hazırlık maçları ağırlıklı olacak. Sonra da lig haftası başlayacak.”

“Zor bir lig bizi bekliyor”

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, zor bir ligin kendilerini beklediğini söyleyerek, “Zor bir lig bizi bekliyor. Önemli olan ama zoru başarmak.  Taraftarımızla, yönetimimizle, basınımızla inşallah bir oluruz. İnşallah bu zorun altından kalkarız. İnşallah geçen seneden daha başarılı hedefe gidebilen ilk 5’in içerisinde olabilen oradan da şampiyonluğa gidilecek inşallah oluşum içerisinde bulunuruz.  Daha ciddi desteye ihtiyacımız var. İnşallah taraftar ve şehrimiz takıma daha çok sahip çıkar. İnşallah şehrin ileri gelenleri daha çok sahip çıkar. İnşallah geçen sezon gibi sadece sahada başarıyı beklemeyiz. İnşallah bu sezon şehirden o desteği yakalarsak daha başarılı olabileceğimizi düşünüyoruz ”şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM