Alaborina restaurant sahibi Ali Özçep bu hafta oynanacak Zonguldak Belediyespor maçı öncesinde Ontemmuzspor’a  moral yemeği düzenledi. Moral yemeği ile kenetlenen Teknik heyet ve futbolcular, Zonguldak Belediyespor maçını kazanarak çıkışa geçeceklerinin sözünü verdi.

Dedeman Süper Amatör Lig’de üst sıraları hedefleyen ancak son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla bu hedefinden uzak kalan Ontemmuzspor, hafta sonu kendisi gibi alt sıralarda yer alan Zonguldak Belediyespor ile karşılaşacak. Kötü gidişat nedeniyle  takıma moral vermek isteyen Alaborina restaurant sahibi Ali Özçep Zonguldak Belediyespor maçı öncesi Ontemmuzspor’a  moral yemeği düzenlendi. Yemeğe, Ontemmuzspor Kulüp Başkanı Olcay Can, As Başkan Şaban Yeten, Ontemmuz Mahalle Muhtarı Şevket Can, futbolcular ve teknik heyet katıldı.

“KOLAY LOKMA OLMAYACAĞIZ”

Ontemmuzspor Kulübü Başkanı Olcay Can moral yemeğinde takımın son zamanlarda içinde bulunduğu sıkıntıdan bahsederek; “Her takım gibi emek veriyoruz. Bu emeği de bizim gibi mahalle takımlarının dışında kurum takımları da veriyor. Burada asıl olan sorun camiada ve hakemlerin ve saha komiserlerinin tavırları. Mahalle takımı olduğumuz için diğer takımlara göre bizi kolay lokma görüyorlar ama biz bunun cevabını vereceğiz. Hakemler Baskı altında kalıyorlar. Tahammül edemiyorlar. Baskıyı kaldıramadıkları zaman otoriteleri kalmıyor. Baskının altında ezilince de her iki taraf sıkıntı görüyor. Emeği hiçe sayıyorlar. Orda sorun futbolculara harcanan para değil alın terinin emeğin hiçe sayılması. Son olarak futbolcularımız birlikte yönetimimiz ceza yedi. Bunlar tabi ki de bizi yıldırmaz. Biz her zaman bildiğimiz gibi doğru yolda gideceğiz. Biz yönetim olarak futbolcularımıza ve yönetimimize güvenerek sahip çıkıyoruz. Kamuoyunda zayıf halka olarak bizleri görüyorlar. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üzerine düşen görevleri yapmıyor. Kritik maçlarda tecrübesi olmayan hakemler atanıyor. Biran önce gereken tedbirlerin alınarak amatör spor kulüplerine sahip çıkılması gerekiyor. Biz Süper Amatör Liginde elimizden geldiğince mahallemizi temsil etmeye devam edeceğiz. Her zaman hedefimiz üst sıralar olacaktır. Ayrıca bu yeme veren Alaborina restaurant sahibi Ali Özçep’e teşekkür ederiz” dedi.

Emre Can BAYRAM