On Temmuzspor’un Kulüp Başkanı Olcay Can, başkanlık koltuğunu, Sedat Ölmez'e devretti. Olcay Can, ikinci başkan olarak görevini sürdürecek.

Dedeman Süper Amatör Liginde küme düşmeme mücadelesi veren On Temmuzspor’da dün teknik heyet ve yönetim bir araya gelerek toplantı yaptı. Toplantı sonrasın da kan değişikliğine gitme kararı alındı. On Temmuzspor Kulüp Başkanı Olcay Can, yönetimde yer alan Sedat Ölmeze koltuğunu bıraktı.  Eski başkan Olcay Can, ikinci başkan olarak görev yapmaya devam edecek.

“İkinci başkan olarak destek vermeye devam edeceğim”

Eski başkan Olcay Can, iş yoğunluğu nedeniyle başkanlığı bırakmak zorunda kaldığını söyleyerek, “  Bir mahalle takımıyken 3 yılda 2 şampiyonluk yaşayarak Süper Amatör Ligine kadar yükseldik. Bu kulüp bizim için bu yüzden ayrı bir önem katıyor. İyi bir ekibiz. Elimizden gelen mücadeleyi vermeye çalışıyoruz. İş yoğunluğum nedeniyle yönetimde yer alan Sedat Ölmeze görevimi devrediyorum.  İkinci başkan olarak yine destek vermeye devam edeceğim. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

“Amacımız Süper Amatör Liginde kalmak”

Ontemmuzspor’un yeni başkanı Sedat Ölmez “İyi bir ekibiz. Bu sezon ufak tefek aksiliklerde yaşasak da inşallah Süper Amatör Liginde kalacağız. Bunun içinde çalışmalarımız aralıksız sürdürüyoruz .Ben ya da bir başkası kim gelirse gelsin kulübümüz için en iyisini yapacaktır. Başkanımız Olcay Can, iş yoğunluğu nedeniyle görevini bana devretti. İkinci başkan olarak da yine görev yapamaya devam edecek. İnşallah hep birlikte bu kulübü hak ettiği yerlere taşıyacağız. Camiamıza hayırlı olsun.”

Emre Can BAYRAM