Süper Amatör Ligin 3’üncü haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Gelikspor Cumartesi günü Gelik Sahasında İhsaniyespor’u konuk etti. Deniz Kardaş, Yaşar Günay ve Ahmet Böcekli triosunun yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Gelikspor, golcü oyuncu Orhan Veli ve Onur’u penaltı golüyle maçı 2-0 kazandı. Bir engeli daha kayıpsız atlatan Gelikspor puanını 9 yükselterek maç fazlasıyla lider oldu.

İlk yarıda sessizlik

Maça etkili başlayan Gelikspor, ilk yarıda, takımın usta ayakları Ali Efsat, Gökhan ve Polat gibi oyuncularla İhsaniyespor kalesini zorlasa da kaleci Sezer gole izin vermedi. İlk yarı da iki takım aradığı golü bulamayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Gol perdesini Orhan Veli açtı

İkinci yarıya daha istekli ve arzulu başlayan Gelikspor, gol için İhsaniyespor kalecisine yüklense de sonuç alamadı. Gelikspor, 65’inci dakika da oyuna Berat’ın yerine dahil olan Orhan Veli’nin golüyle 1-0’lık üstünlüğü yakaladı.(1-0) Farkı arttırmak isteyen Gelikspor, 90+2’inci dakika da İhsaniyespor’lu oyuncunun topa elle müdahalesi sonucunda maçın hakemi Deniz Kardaş, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Onur, penaltıyı gole çevirerek maçı 2-0 getirdi. (2-0) Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Gelikspor, İhsaniyespor’u 2-0 mağlup etti.

Başkan Kurnaz tribünden destek verdi.

Gelikspor Kulüp Başkanı Alaahattin Kurnaz’da, Gelikspor-İhsaniyespor maçına gelerek tribünden takıma tam destek verdi. Maç sonrasında  Başkan Alahaattin Kurnaz, sahaya inerek İhsaniyespor’u göstermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik etti.

Emre Can BAYRAM

 

SAHA: Gelik Sahası

HAKEMLER: Deniz Kardaş**, Yaşar Günay**, Ahmet Böcekli**

GELİKSPOR: Özcan**, Turgut**, Oğuzhan**(Dk.71 Uğurcan*), Özgür**, Yasin**, Tolga**(Dk.81 Hasanca*), Onur Köksal***, Berat**(Dk.65 Orhan), Gökhan***, Ali Efsat***, Polat***

İHSANİYESPOR: Sezer**, İlka*, İsa**, Çoşkun**, Hayrettin**, Hakan**(Dk.83Berkay?), Melih**(Dk.70 Muratcan*), Abdurrahman*, Gökhan**, Önder***, Bahadır***

GOLLER: Dk. 67 Orhan Veli, Dk. 90+3(P)Onur(Gelikspor)