Zonguldak Kömürspor, Adliyesporlu Turan Yılmaz kadrosuna katarak orta sahaya takviye yaptı

Zonguldak Kömürspor transferde ayağını gazdan çekmiyor… 3’üncü Lig’de şampiyonluk hedefleyen kırmızı-lacivertli takım dış transferde 4’üncü futbolcuyu renklerine bağladı.  Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele ettiği Adliyespor’un orta saha oyuncusu Turan Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz hafta ön görüşme yapmak için kente davet ettiği Adliyesporlu Turan Yılmaz transferinde muradına erdi. İlk yapılan görüşmelerin ardından kulüpten düşünmek için süre isteyen orta saha oyuncusu, dün tekrar Zonguldak’a geldi. Kulüp Binası’nda transferde tam yetkiye sahip teknik adam Cahit Terzi ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir ile bir araya gelen Turan Yılmaz, şartlarda anlaşma sağladı. 26 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşma sağlayan Zonguldak Kömürspor, Turan için imza töreni düzenledi. Kırmızı-lacivertli takımın çiçeği burnunda transferi Turan, anlaşmanın ardından kendini kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

İLK KEZ ANKARA DIŞINA ÇIKIYOR

Kırmızı-lacivertli takımın yeni transferi Turan Yılmaz, futbola 2005 yılında Başkent Edaşspor’da başladı. 2008 yılına kadar Edaşspor’da oynayan Turan Yılmaz, Ostimspor’da 1 sezon forma giydikten sonra Adliyespor’a transfer oldu. 2012-2013 sezonunda Zonguldak Kömürspor’un elinden şampiyonluğu alan Adliyespor’un kadrosunda yer alan Turan Yılmaz, 2 sezon boyunca başkent takımında forma giydi. Zonguldak Kömürspor ile geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele eden Adliyespor’un değişmez oyuncuları arasında yer alan Turan, 30 maça çıkıp 3 gol kaydetti. Futbol kariyeri boyunca Ankara takımlarında oynayan Turan, Zonguldak Kömürspor’a transferinin ardından ilk kez Ankara dışında bir takımda forma giyecek.

Eren ARSLANYILMAZ

Ferhat transferi resmiyet kazandı

 

1 sezon aradan sonra yeniden Zonguldak Kömürspor ile anlaşan sol bek Ferhat Samancı, 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

 ********

Zonguldak Kömürspor’un transfer çalışmaları kapsamında Osmaniyespor’dan kadrosuna kattığı sol bek Ferhat Samancı için dün kulüp binasında imza töreni düzenlendi.2’nci Lig hedefiyle sezona girmeyi planlayan Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz günlerde eski oyuncusu Ferhat Samancı ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Teknik Direktör Cahit Terzi ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir ile görüşen ve şartları kabul eden Ferhat geçtiğimiz hafta sonu kırmızı-lacivertli kulüp ile her konuda anlaşmıştı. 2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de yaşanan şampiyonlukta pay sahibi olan Ferhat için dün kulüp binasında imza töreni düzenlendi. 1 yıllık aranın ardından  yeniden Zonguldak Kömürspor’a transfer olan Ferhat, Hakan Hürfikir’in katıldığı törende kendini 2 yıllığına kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

 

Gündemde kaleci transferi var

 

Zonguldak Kömürspor’da gündem kaleci transferi… Kırmızı-lacivertli takımın geçtiğimiz sezon kalesini koruyan iki file bekçisi Hamit Çevik ile Ömer Can’ın sözleşmeleri sona erdi. Ömer Can’a sözleşme yenileme teklifi götürülmeyeceği, Hamit ile yeniden anlaşılacağı öğrenildi. Yine de Zonguldak Kömürspor, çok iyi bir kaleci transferi etmek istiyor. Bu yönde çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli takımın önümüzdeki günlerde  ‘1 numara’ transferini çözüme kavuşturması bekleniyor.