Zonguldak Kömürspor’la sözleşmesi sona tecrübeli file bekçisi Osman Kurtuldu’ya 1’inci Lig takımı Erzurumspor’un talip olduğu öğrenildi.
************

Zonguldak Kömürspor transfer pazarının en dikkat çeken takımı oldu. Buna birçok oyuncusunun sözleşmesinin sona ermesi neden olurken, bir diğer neden futbolcuların performansları…  Zonguldak Kömürspor’da sözleşmesi biten ve devam eden birçok oyuncunun başka kulüplerin transfer listesinde olduğu biliniyor.  Buna son olarak tecrübeli file bekçisi Osman Kurtuldu eklendi.
Geçtiğimiz sezon Nazilli Belediyespor’dan transfer edilen 36 yaşındaki kaleci Osman Kurtuldu, Zonguldak Kömürspor’da iyi bir sezonu geride bıraktı. Kırmızı-lacivertli takımın tüm lig maçlarında fire vermeden süre alan Osman, ilerleyen yaşına rağmen yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti. Kulüple sözleşmesi sona eren tecrübeli kaleci ile Zonguldak Kömürspor sözleşme yenilemek isterken,  Osman’a transfer tekliflerin geldiği öğrenildi. Keçiörengücüspor’un ilgilendiği Osman’a TFF 1’inci Ligin yeni takımı Erzurumspor’un talip olduğu bilgisine ulaşıldı. Zonguldak Kömürspor’da iyi bir sezon geçiren Osman’ın önceliğinin kırmızı-lacivertli kulüp olduğu ve kısa bir süre sonra görüşmek üzere kente geleceği öğrenildi.
Eren ARSLANYILMAZ