Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, gündeme dair spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu. 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Bolu kampının verimli geçtiğini söyleyerek, gün geçtikçe oynanan futbolun iyiye gittiğini vurguladı. Caner, ayrıca Kömürspor için gündeme aldıkları AŞ’ çalışmasını da rafa kaldırdıklarını söyledi.

“İkinci etap kampı faydalı geçti”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ikinci etap kamp çalışmalarının iyi geçtiğini söyleyerek, “Bolu’da yapmış olduğumuz kamp çalışmaları sona erdi. Bu kampında faydalı geçtiğine inanıyoruz. Alınan sonuçlar, oynanan futbol gittikçe iyiye gitmektedir. İnşallah artık ilk maçımıza fazla bir şey kalmadı ”

“Eksik olan bölgelerimiz var”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Caner, “Eksik olan alanlarımız var. Onları da Genel Kaptanımız Hakan Hülfikir gerekenleri yapıyor. İnşallah kısa zaman içerisinde eksik olan yerlere de gerekli transferler yapılarak hazır bir şekilde maçımıza çıkacağız ”dedi.

“Altay iyi bir takım”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Altay’ın iyi bir takım olduğunu söyleyerek, “Altay geçen sene kadrosunu koruya disiplinli, bir takım. Zor bir maç olacak. Ama inşallah puan ya da puanlar bizimle beraber olur. Sezona iyi bir şekilde başlarız. Taraftarımızın bizi sevenlerin yüzünü güldürürüz ”şeklinde konuştu.

“Takvim olayında ki sessizlik, Kombine’de devam ediyor”

Maddi gelir sağlamak amacıyla bastırılan kombine kart satışlarının kötü gittiğini söyleyen, Başkan Caner, “Takvim olayında ki sessizlik kombine olayında da devam ediyor. Bizim gitmemiz önemli değil insanların bize ulaşması lazım. Kombine satışlarımızı basın yolu ile duyurmamıza rağmen ilgisizlik devam ediyor. Şurada maçların başlamasına 1 hafta kaldı. Kombine satışlarında daha yarısına bile ulaşamadık. İnşallah bundan sonra gereken ilgi gösterilir.”

“Tribünde küfür istemiyorum”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, taraftarlara çağrıda bulanarak, “Taraftarlarımıza buradan çağrıda bulunuyorum. Bu sene sakin olmalarını ve gereken kuralları uymaya davet ediyorum. ArtıK Bakanlık bu işin peşinde. Daha da küfür ya da başka bir şey kullanmayacağız. Yoksa yapılan bu şeyler takıma zarar veriyor. Artık gelişi güzel hareket yapmak yok. Herkes kendine çeki düzen verecek. Özellikle artık küfür olayını tribünde istemiyorum ”dedi.

“Yönetim AŞ’ye geçmeyi uygun görmedi”

AŞ’ye geçmekten vazgeçtiklerini ifade eden Başkan Caner, ““A.Ş’ye geçemedik. Yönetici arkadaşlarımızın çoğunluk kısmı uygun görmedi. Bazı mali yönden endişeleri oldukları için bir daha ki seneye bıraktık. Bir daha ki sene inşallah A.Ş’ye geçmek isteyen bir yönetim anlayışıyla bu konuyu halledeceğiz. “

“Vali Ahmet Çınar, Kömürspor için çok büyük fedakarlıklar yaptı”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Vali Ahmet Çınar’ın Kömürspor’un için çok büyük fedakarlıklar yaptığını söyleyerek, “Göreve geldiği günden beri Zonguldak Kömürspor’un yanında olan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Kömürspor için çok büyük çalışmaların içerisinde Zonguldak’ta ki işadamlarına çağrıda bulanarak Zonguldak Kömürspor’un maddi manevi yanlarında olmalarını söyledi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah her şey çok güzel olacak ”dedi.

Emre Can BAYRAM