OYUNCULARIMIZ GALİBİYET İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,hafta sonu kendi sahalarında 1-0 mağlup ettikleri Pendikspor maçına değindi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Pendikspor maçı öncesinde Manisa yenilgisinin sitresi olduğunu söyleyerek, oyuncular iyi mücadele ettiklerini ve sonunda 3 puanı aldıkları vurguladı. 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Pendikspor maçı öncesinde Manisa’nın stresi olduğunu söyleyerek, ‘’Sahamızda 2018-2019 sezonunun ilk maçını oynadık. Kendi taraftarımızın önüne çıkıyoruz. Geçen hafta Manisa’da sıcak havanın ve nemin yüzünden istediğimiz sonucu alamadık. Geçen haftandan puan alamamanın verdiği bir sitres var. Belki daha farklı bir maç olabilirdi. Buna rağmen çocuklarımız saha da elinden geleni yaptılar. Başta teknik direktör Cahit Terziye ve bütün teknik heyet ve  oyuncularımızı tebrik ediyorum. Buraya gelen taraftarımız muazzam bir tezahüratta bulundu. Takımlarını yalnız bırakmadılar. Onlara da teşekkür ediyoruz. Bizlere destek veren Sayın Valimiz Ahmet Çınar, Emniyet Müdürümüz Metin Turanlı, Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir, TTK Genel Müdürümüz Kazım Eroğlu, Bülent Ecevit Üniversitesi rektörü Mustafa Çufalı ve herkese çok teşekkür ediyoruz’’dedi. 

Emre Can BAYRAM