Zonguldak Kömürspor, Rizespor’un 22’lik forvet oyuncusu için tüm şartları zorluyor

OZAN PAPAKER BOMBASI


Forvet bölgesine mutlaka transfer yapacak Zonguldak Kömürspor’dan flaş bir hamle… Kırmızı-lacivertli takım, gözünü TFF 1’inci Lig takımı Çaykur Rizespor’un 22 yaşındaki forveti Ozan Papaker’e dikti. Kiralama formülüyle sezon sonuna kadar futbolcuyu kadrosuna katmayı düşünen Zonguldak Kömürspor, girişimlerini sürdürüyor.

************


Zonguldak Kömürspor, forvet bölgesi için Çaykur Rizespor’un 22 yaşındaki futbolcusu Ozan Papaker’i listesine aldı.
Kadrosundan 4 oyuncu ile yollarını ayıran ve forvet Okan Eken’i de Keçiörengücüspor’a veren kırmızı-lacivertli takım,  hücum hattına golcü transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Bir golcü, bir orta saha ve bir kanat oyuncusu alarak transfer sezonunu kapatmak isteyen Zonguldak Kömürspor,  önemli bir transfer için tüm şartlarını zorluyor.  Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Kömürspor, TFF 1’inci Lig’de şampiyonluk hedefleyen Çaykur Rizespor’un 22 yaşındaki forvet oyuncusu Ozan Papaker’i gündemine aldı.  Zonguldak Kömürspor’un, 2019 yılına kadar Rizespor’da sözleşmesi bulunan genç ve gelecek vadeden futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Rizespor’un yönetiminin  genç oyuncunun 6 ay  başka kulüpte forma giymesine  sıcak bakıyor.
ŞANLIURFA’DA DEVREDE 
Zonguldak Kömürspor’un kadroya katmak istediği genç forvete, 2’nci Lig’den de tekliflerin olduğu bilgisine ulaşıldı. İlk olarak Sakaryaspor’un nabız yokladığı Ozan Papaker için Zonguldak Kömürspor ile aynı grupta yer alan Şanlıurfaspor’un da ilgileniyor. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor’un  oyuncuyu kadrosuna katmak için  araya siyasileri de soktuğu öğrenildi.
TÜM ŞARTLAR ZORLANIYOR
Okan Eken’in boşluğunu, Ozan Papaker ile doldurmak isteyen Zonguldak Kömürspor, oyuncuyu transfer etmek için tüm şartlarını zorluyor. Şanlıurfaspor’un ciddi ciddi ilgilendiği 22 yaşındaki başka takımlara kaptırmak istemeyen kırmızı-lacivertli yönetimin kesenin ağzını açtığı ve hatırı sayılır kişileri devreye soktuğu öğrenildi.
Eren ARSLANYILMAZ

***Çaykur Rizespor’un altyapısında futbola başlayan Ozan Papaker, bu sezon Karadeniz ekibiyle ligde 6, kupada 2 maça çıktı. Fazla forma şansı bulamayan Papaker, görev aldığı 8 maçta fileleri 2 kez sarstı.

Ozan Papaker, 3 sezon formasını giydiği Tuzlaspor’da 117 maçta 33 gol attı


Tuzlaspor’da 3 sezon kiralık forma giydi

2008 yılında altyapısında formasını giydiği Çaykur Rizespor ile 2012 yılında profesyonelliğe geçiş yapan Ozan Papaker, gelişimi için Ofspor ve Tuzlaspor’da kiralık olarak forma giydi.  1,5 sezon kiralık olarak forma giydiği Ofspor’da 29 maçta 7 gol kaydetti.  Papaker, ardından Tuzlaspor’da 3 sezon kiralık olarak top koşturdu.   Tuzlaspor’un 2014-2015 sezonunda 3’üncü Ligde boy gösterdiği dönemden itibaren forma giyen Papaker, kariyerinin en parlak dönemini İstanbul takımında geçirdi. Tuzlaspor’da ilk senesinde 37 maçta 9 gol atan forvet oyuncusu, 2015-2016 sezonunda 42 maçta 8 gol, 2016-2017 sezonunda ise 28 maçta 16 gol kaydetti. Rizespor, Ozan’ı bu performansının ardından bu sezon başında bünyesinde tuttu.

10 kez milli oldu
Zonguldak Kömürspor’un forvet transfer için listenin en başında yer alan Ozan Papaker, 2012 yılında ay-yıldızlı forma ile tanıştı. İlk olarak U16 Milli takımında oynayan Papaker, U17 Milli takım formasını da giydi. Forvet oyuncusu, 4’ü U16, 6’sı U17 olmak üzere 10 kez ay-yıldızlı formayı giydi.


ROTA TRABZON

Transferde yoğun bir mesai harcayan ancak sessizliğini bozmayan Zonguldak Kömürspor, forvet bölgesi öncelikli olmak üzere kanat ve orta sahaya takviye yapacak. Birçok futbolcuyla temasta olan kırmızı-lacivertli takım, kanat bölgesi için  rotasını Trabzon’a çevirdi. Kırmızı-lacivertli takımın,  Trabzon’da bir takımda forma giyen ancak ismi sır gibi saklanan futbolcuyla görüştüğü  ve büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.