Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz sezonu play-off müsabakalarında üçüncü olarak bitiren Zonguldak Kömürspor, yeni sezonda lige kaldığı yerden devam edecek. Lig öncesi takımdaki eksiklikler yapılan nokta transferlerle tamamlanacak.
Transfer çalışmalarını değerlendiren teknik direktör Cahit Terzi, istenilen oyuncuları transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Terzi, “İstediğimiz oyuncuları alıyoruz. Şimdi hedefimiz arkaya iyi bir kaleci almak. Tecrübeli bir kaleci alacağız. Sonra iç transferdeki çocuklarla görüşüp kalmasını istediğimiz oyuncularla anlaşıp iç transferi kapatacağız. Dış transferde de bildiğiniz gibi iyi, yetenekli, tanıdığımız oyuncular, bütçeye uygun oyuncular; esas değerleri daha fazla ama onlar Zonguldak Kömürspor’un şartlarını kabul edip geldiler. Onun için çok mutluyuz. Yapacağımız iki üç transfer daha var. Nokta transfer dediğimiz. Şimdi o aşamaya geliyoruz. İnşallah onları da halledip yeni sezona başlayacağız” dedi.
“KENDİ SAHAMIZDA OYNAMAMIZ LAZIM”
Şehir stadının bir an önce yenilenmesi gerektiğini söyleyen Terzi, “Bir an önce stadın yenilenmesi ve yapılması gerekiyor. Yıkılıp yapılması, bölüm bölüm yapılması gerekiyor. Ama maalesef bir çivi çakılmadı. Ve bir çivi çakılacak durumda yok. Şu anki stadın bu sene yıkılıp yapılma şansı sıfır. Onun için eğer biz hedefe oynayacaksak mutlaka kendi sahamızda kendi tesislerimizde; kendi şehrimizde oynamamız lazım. Onun için bir an önce yetkililerin özellikle Vali beyin, Emniyet müdürümüzün, belediye başkanımızın çok hassas davranacaklarına inanıyorum. Bu insanları ilçelere taşımasınlar. İnşallah stadı güvenli bir hale getirip kendi sahamızda oynamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.