Yerli futbolcu avına çıkan Kozlu Belediyespor,  Özgür Nezor’u transfer listesine aldı

ÖZGÜR NEZOR KOZLU YOLUNDA

Zonguldaklı futbolcuları kadrosuna katmak isteyen Kozlu Belediyespor, son olarak Kilimli Belediyespor forması giyen stoper Özgür Nezor’a kancayı taktı. Yeşil-beyazlı yönetim, yerli futbolcu operasyonu kapsamında gündemine aldığı futbolcu ile dün bir görüşme yaptı.

 

****************************

Kozlu Belediyespor, mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig’de başarıyı yakalamak adına  transfer politikasını yerli futbolcular üzerine kurdu.   A Takım Antrenörü Yüksel Açıkgöz’ün raporu doğrultusunda Zonguldaklı futbolcuları takibe alan ve çoğuyla ön görüşme yapan Yeşil-beyazlılar son olarak Özgür Nezor’u gündemine aldı. Kozlu yönetiminin,  en son Kilimli Belediyespor’da forma giyen 26 yaşındaki stoper oyuncusu ile temasa geçerek  görüşme talebinde  bulunduğu ve tarafların dün bir araya geldiği öğrenildi.

3 SEZONDUR KİLİMLİ’DE

26 yaşındaki stoper Özgür Nezor, 3 sezondur Kilimli Belediyespor forması giyiyor. 2013-2014 sezonunda sarı-siyahlı takım ile Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Özgür, ardından küme düşen takım ile Süper Amatör Lig’de oynadı.  Geçtiğimiz sezon ise yine sarı-siyahlı forma ile Bölgesel Amatör Lig’de forma giyen Özgür, 16 maçta görev aldı. Bin 437 dakika süre alan Stoper oyuncusu bir de gole imza attı.  

YUVAYA KANAT AÇTI

Özgür Nezor, futbola başladığı Kozlu Belediyespor’a yeniden dönüş hazırlığında. 2003 yılında Kozlu Belediyespor’da futbol kariyerine adım atan Özgür, 5 yıl yeşil beyazlı formayı giydikten sonra Zonguldak Kömürspor ve Erdemirspor’da forma giydi.

Eren ARSLANYILMAZ