Derbi hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Kozlu Belediyespor’da moraller yerinde. Yeşil-beyazlıların çalıştırıcısı Bülent Öztürk, derbiye kazanmak için çıkacaklarını belirterek, “oyuncularımın güveni had safa da. Buda bizi maçta bir adım öne çıkartır. Sportmence bir maç olmasını istiyorum. Umarım kazanan biz oluruz” dedi.

 

**********

 

Zonguldak Kömürspor ile 17 Kasım Pazar günü ‘Zonguldak Derbisi’nde kozlarını paylaşacak Kozlu Belediyespor’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Derbi hazırlıklarına  moralli bir şekilde sürdüren yeşil-beyazlı takımda tek düşünce galibiyet.

“Derbiye kazanmak için çıkacağız”

İlk iki hedefiyle engelleri birer birer geçmek isteyen yeşil-beyazlı takımın Antrenörü Bülent Öztürk, son 2 haftada alınan galibiyetlerle zirveye ortak olduklarını ve oyuncularına özgüven geldiğini söyledi.Sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirten Kozlu’nun çalıştırıcısı, “Hazırlıklarımızı deva ediyor. Hem bizim açımızdan hem de Zonguldak açısından önemli olduğu kadara zor bir müsabaka olacak. İki takımda müsabakayı kazanmak için mücadele edecek. Bizde kazanmak için her şeyi yapacağız. Kendi sahamızda oynuyoruz. Takımda oyuncularımın kendine olan özgüveni hat safa da. Doğan, Berkan ve Ali Cemal düz koşu yapıyor. Onlarda maça kadar iyileşecekler. Hedefimiz ilk iki de olabilmek. Zonguldakspor’un da hedefi bu. İkisi de Zonguldak takımı, inşallah sportmence güzel bir müsabaka geçiririz. Kazanan inşallah da biz oluruz” dedi.

“Taraftarlara da önemli görev düşüyor”

Derbi maçta taraftarlarda önemli görevler düştüğünü söyleyen Öztürk, “Bu tür maçlar seyirci ile güzelleşir. Atmosfer olarak da güzel bir maç olacak kanısındayım.  Tribünlerin dolmasını istiyoruz  ki Zonguldak halkı ve bizlerde güzel bir müsabaka izleriz.

İyi bir maç olacak, seyirci ile birlikte iyi bir maç olacak. İnşallah hava güzel olur. Tribünler dolar. Yalnız dostane geçmesi, taraftarların kazanan kim olursa olsun taşkınlık yapmamasını isterim” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ