Süper Amatör Lig takımı Kozlu Belediyespor alt yapısında yetişen 19 yaşında genç oyuncu Fatih Özkan, Süper Amatör Lig takımı Ezinespor’a transfer oldu.
Genç oyuncu Fatih Özkan, Geçtiğimiz sezon Kozlu Belediyespor, Devrek Belediyespor arasında oynanan baraj maçında yeşil beyazlı formayla gösterdiği başarılı performansla bütün kulüpleri radarına girmişti. Çanakkale Süper Amatör Ligi takımı Ezinespor, Kozlu Belediyespor’la görüşerek genç oyuncu Fatih Özkan’ın transfer etmek istediklerini iletti. Her iki kulüp arasında anlaşma sağlanarak 19 yaşında ki sağ açık ve sol açık oyuncusu Fatih Özkan Çanakkale Süper Amatör Lig takımı Ezinespor’a transfer oldu. Özkan, Ezinespor tesislerine giderek resmi sözleşmeyi imzaladı. 
“Hedefim ilimizi iyi yerlerde temsil etmek”
Genç oyuncu Fatih Özkan, Ezinespor’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyerek , “ Kozlu Belediyespor’da güzel günlerim geçti. Ama artık Ezinespor forması altında Ezinespor’un başarısı için ter dökeceğim. Bana güvenen inanan herkese teşekkür ediyorum. Hedefim inşallah daha çok çalışarak ilimizi en iyi yerlerde temsil etmek istiyorum ”dedi.  
Emre Can BAYRAM