Zonguldak Kömürspor, Anadolu Üsküdar’ı 4-1 yenerek haftalar sonra sevindirdi…

 

 

ÖZLEMİŞTİK

 

Özlediğimiz, beklediğimiz galibiyet nihayet geldi… Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, 3 hafta aradan sonra kazanmayı hatırladı. Sahasında Anadolu Üsküdar’ı konuk eden Zonguldak Kömürspor rakibini 4-1 gibi farklı bir skorla yendi. Kırmızı-lacivertli takım son sıraya demir atan rakibi karşısında rahat kazansa da ihtiyacı olan bir 3 puan aldı.

 

Son 3 haftanın verdiği hırsla maça istekli başlayan Zonguldak  Kömürspor, 10’da Okan’la perdeyi açtı. 32’da Hüseyin farkı ikiye çıkardı: 2-0 Gol sağanağı ikinci yarıda da devam etti. Konuk takım 73’üncü dakika Onur’un golüne 75’te Mustafa ile cevap verdi: 3-1 Maçta ki son sözü  86’da Hüseyin füzesi söyledi: 4-1

 

 

*********************

 

Son 3 maçını kaybeden Zonguldak Kömürspor, acısını Anadolu Üsküdar’dan çıkardı

 

ZONGULDAK PATLADI

 

 

Geçen hafta Erzumspor’a 4-1 mağlup olan Zonguldak Kömürspor, bu kez aynı skorla Anadolu Üsküdar’ı yendi. 4-1’lik galibiyetle 3 haftalık galibiyet özlemine son vererek karabulutları üzerinden dağıtan Zonguldak, haftayı 16 puanla 8’inci sırada kapattı.

 

**********

 

Ve Zonguldak 3 puanla tanıştı… Son 3 maçını yenilgiyle kapatan Zonguldak Kömürspor, bu yenilgilerin acısını Anadolu Üsküdarspor’dan çıkardı. Temsilcimiz, sahasında konuk ettiği rakibini Okan Eken, Hüseyin Yılmaz (2) ve Onur Eriş’in golleriyle 3 puana uzandı.

ZONGULDAK 2 ŞIK GOLLE SOYUNMA ODASINA ÖNDE GİRDİ

Zonguldak Kömürspor 12’inci haftada sahasında Anadolu Üsküdar’ı konuk etti. Son 3 haftada yaşadığı yenilgilerle düşüşe geçen kırmızı-lacivertli takım, mutlak 3 puan hedeflediği maçta nihayet istediğini aldı. 3 haftadır galibiyete hasret kalan temsilcimiz, Anadolu Üsküdar karşısında maça hızlı başladı. Taraftarının da desteğini arkasına alan Zonguldak 10’uncu dakikada Okan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu kez sahne sırası Hüseyin Yılmaz’a geldi.  32’nci dakikada 25 metreden düzgün ve sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderen Hüseyin farkı ikiye çıkardı: 2-0 ilk yarı bu skorla sona erdi.

GOL SAĞANAĞI İKİNCİ YARIDA DEVAM ETTİ

Skor üstünlüğünü eline alan Zonguldak Kömürspor, ikinci yarıda ayağını gazdan çekti. Maçın son bölümlerine yaklaşıldığında yeniden vites yükselten temsilcimiz,  73’te Onur Eriş’in golüyle 3-0 öne geçti. Konuk takım bu gole 75’te Mustafa ile cevap verdi: 3-1 Maçta ki son sözü günün başarılı ismi Hüseyin Yılmaz söyledi.  Zonguldak, Dakikalar 86’yı gösterdiğinde Hüseyin Yılmaz’ın füzesiyle mücadeleden 4-1 galip ayrıldı.

Eren ARSLANYILMAZ

Cömert ilk kez

 

Zonguldak Kömürspor’un 19 yaşındaki genç oyuncusu Cömert, ilk kez kırmızı-lacivertli formayla tanıştı. Mücadelenin 76’ncı dakikasında Onur Eriş’in yerine oyuna giren Cömert, iki pozisyondan yararlanamadı. Bu pozisyonlarda heyecanına yenik düşen genç oyuncuyu maç sonu hocası Şenol Demir,  önce tebrik  etti sonra şakayla karışık fırçaladı.

 

 

Hüseyin zımbaladı

 

Zonguldak Kömürspor’un orta saha oyuncusu  Hüseyin Yılmaz maçın yıldızı oldu. attığı 2 golle galibiyete katkı yapan Hüseyin’in golleri ceza sahası dışından geldi.

 

Onur golle döndü

 

Erzurumspor maçında sarı cezası nedeniyle oynayamayan Onur Eriş, 1 haftalık aranın ardından golle döndü. Takımının 3’üncü golünü atan Onur, galibiyete katkı verdi.

 

 

Sürpriz teklif

Zonguldak Kömürspor’un 4-1 galip ayrıldığı maçın ardından bir taraftar kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu. Bülent isimli taraftar, yaptırdığı pankartı, kırmızı-lacivertli futbolculara verdi. Futbolcular pankartı açarak Bülent’in evlilik teklifine yardımda bulundu

 

 

Toplu sonuçlar

Konya Anadolu-Bucaspor: 1-0

Pendikspor-Erzurumspor: 2-2

İstanbulspor-Fethiyespor: 2-1

Nazilli Belediye-Fatih Karagümrük: 3-1

Hacettepe-Sivas Belediye: 0-1

Büyükçekmece-Keçiören: 3-4

Kahramanmaraş-Kocaeli: 2-0

Amed-Ofspor: 2-0

 

 


STAT: Devrek İlçe

HAKEMLER: Volkan Şeker**, Kasım Oyarçin**, Burak Cansız**

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Osman ***, Suat**(Dk.65 Sefa**), Okan***, Okan***(Dk.79 Furkan*), Onur***(Dk.76 Cömert**), Hüseyin***, Osman Berkay***, Erdinç***, Batuhan***, Ercan***, Turan***, Mert***

ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 SPOR: Ali**, Furkan*, Pekin*(Dk.70 Alihan*), Okan*, Bertuğ**(Dk.35 Mustafa**), Arda**(Dk.35 Semih**), Melih *, Ümit**, Karahan**, Hasan**, Yunus

GOLLER: Dk.10 Okan, Dk.32-86 Hüseyin, Dk.73 Onur(Zonguldak Kömürspor), Dk.75 Mustafa(Anadolu Üsküdarspor)