ÖZTÜRK ‘’BAŞKAN ALAN’IN ELMAS’A DESTEKLERI ASLA GÖZ ARDI EDİLEMEZ’’
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor’a verdiği yeni otobüs sözünü yerine getirdi. 
Kırmızı-Lacivertli temsilcimizin deplasmanlara rahat gidip gelmesi için kiralık olarak 43 kişilik yeni otobüsü dün meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.
Önümüzdeki günlerde plan bütçe komisyonundan geçmesinin ardından gerekli işlemler başlatılarak kırmızı-lacivertli ekibe kısa süre içerisinde arma ve fotoğraflarla kaplanmış yeni otobüs teslim edilecek.  
Dün gerçekleşen Zonguldak Belediye Meclis toplantısına katılan Zonguldakspor yönetim kurulu üyeleri ve Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, Zonguldakspor'a 43 kişilik kiralık yeni otobüs alımı oy birliği ile kabul eden Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve meclis üyelerine teşekkür etti. 
BAŞKAN ALAN’IN OTOBÜS SÖZÜNÜ TUTTU
Zonguldakspor’a 43 kişilik kiralık yeni otobüs alımı oy birliği ile kabul eden Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve meclis üyelerine kulüp adına teşekkür eden  Zonguldakspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, ‘’Zonguldakspor’a yeni otobüs  ile ilgili  Belediye Başkanına yetki verildi. Plan bütçe komisyonunda görüşülecek. Pazartesi yada Salı günü karara bağlanacak. Kültürel ve sosyal içeride kullanılmak üzere karar çıktı. Nihayette Belediye Başkanımız Zonguldakspor’a verdiği sözü tuttu. Meclis üyelerine Belediye Başkanımıza biz Zonguldakspor camiası olarak teşekkür ediyoruz. Pazartesi yada Salı günü sonuçlandığında daha net bir açıklama yaparız. Belediye Başkanımız bizim her zaman yanımızda, bu destekleri asla göz ardı edilmez. Zaten Belediye Başkanımız kulübümüzün bir parçasıydı, bizim en kritik maçlarımızda görev yaptı. Onun iyi niyetinden bir şüphemiz yok. Bu anlamda tüm meclis üyelerine, Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz kulübüm ve şahsım adıma’’ifadelerine yer verdi.