PENALTI KAÇIRMAMIZA RAĞMEN İYİ TELAFİ ETTİK 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 3-1’li Karagümrük galibiyetini değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, maça iyi konsantre olduklarını söyleyerek, penaltı kaçırmalarına rağmen telafi etmelerini bildiklerini ifade etti. 

‘’İyi oynadığımız sürece daha üst sıralara çıacağız’’

Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımın iyi oynadığı sürece daha da yukarılara çıkacaklarını söyleyerek, ‘’Takımımız iyi bir ekip iyi bir takım. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız güzel bir ortam var. Bazı maçlara konsantre olmayınca ve bazı maçlar hakem faktörü olunca dolayısıyla istediğimiz sonuçları alamadık. Bugün maça iyi konsantre olduk. Başlangıçta da penaltı kaçırdık. Bunu telafi etmesini bildik. Maçtan 3-1’lik sonuçla ayrıldık. Futbolcularımız bu şekilde oynadığı sürece takım yeri yükseklerde olacaktır’’şeklinde konuştu. 

‘’Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum’’

Karagümrük galibiyetini taraftara armağan ettiğini ifade eden Caner, ‘’Taraftarımızda takımlarını yalnız bırakmasınlar. İyi günde kötü günde olacaktır. Süper Ligde bakıyoruz dört büyük takımlar puan sıralamasında aşağıdalar. Bugün takımın kötü olmasını bekleyen bazı kötü insanlar olabilir. Ama onlar sevinemediler üzüldük. Onları kötü kalpleriyle baş başa bırakıyorum. Bize Zonguldak’ın güzsel insanları yeter. Yine onlarla beraber iyi yerlere geleceğiz. Maçı da 90 dakika bizleri desteleyen taraftarımıza hediye ediyorum’’dedi. 

Emre Can BAYRAM