Zonguldakspor Pazar günü oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu Akhisarspor maçının ardından Cumartesi günü İstanbul deplasmanında oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarına moralsiz başladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldaspor’da moraller bozuk.  
Ligin ilk maçında transfer yasağı olan ve alt yapıdan çıkardığı oyuncularla ligde mücadele eden Akhisarspor’a 1-0 mağlup olan temsilcimiz Zonguldakspor, ligin ikinci hafta maçında deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarına moralsiz  başladı. 
Teknik Direktör Cafer Aydın yönetiminde  bu akşam saat 17.00’da  Fener Sentetik Saha ’da yapılan çalışmada kırmızı lacivertli futbolcular, ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Ardından ise güç çalışması ve yarı saha ’da yaptığı çift kale maçla günü tamamladı. Yapılan antrenmanda futbolcuların Akhisarspor yenilgisi nedeniyle morallerinin bozuk olduğu görüldü. 
Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz yarın yapacağı çalışma ile Pendikspor maçı hazırlıklarına devam edecek.  
PENDİK KARŞISINDA İŞİMİZ  ZOR
Öteyanda bu sezon yaptığı üst düzey transferle şampiyonluk hedefleyen Pendikspor,  kadrosunu Süper lig ve TFF 1. Lig oyuncularından kurdu.  Özellikle 25 transfer gerçekleştiren Pendikspor yönetimi kadrosunu Galatasaray’ın eski oyuncusu Uğur Uçar gibi bir çok üst düzey oyuncuları kadrosuna kattı.  
Zonguldakspor, ligin ikinci hafta maçında deplasmanda oynayacağı  Pendikspor maçının hiçte kolay olmayacağı kesin gözüküyor.