PENDİK KARŞISINDA İYİ MÜCADELE ETTİK 

Pendikspor karşısında Kömürspor forması ile ilk golünü kaydeden sol bek oyuncusu Emre Kara, 1-0’lık Pendik galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

Zonguldak Kömürspor’un sol bek oyuncusu Emre Kara, Pendik’in iyi bir takım olduğunu söyleyerek, zaman zaman iyi baskı yediklerini ancak takım olara iyi mücadele ettiklerinin altını çizdi. 

‘’Önemli olan takımın kazanması’’

Zonguldak Kömürspor’un Yeni Orduspor’da transfer ettiği sol bek oyuncusu Emre Kara, Pendikspor’akarşı iyi bir gol attığını söyleyerek, ‘’Bu sahada ilk defa oynadım. Önemli olan takımın kazanması. İyi de gol attım. Takım iyi mücadele etti. Buna ihtiyacımız vardı. İnşallah önümüzde ki maçlarda da bu mücadeleyi sergileriz. Sadece 1 maçla bu iş yürümüyor. Önümüzde ki maçlarda da daha iyi mücadele sergilersek iyi yerlere geleceğimize eminim’’dedi. 

‘’Pendikspor kaliteli bir takım’’

Pendikspor’un kaliteli bir ekip olduğunu ifade eden Kara, ‘’İlk yarı 1-0 öndeydik. 2’inci golü de bulabilirdik. Bulsaydık daha çok rahatlayacaktık. 3 4 gol daha gidebilirdik. Ama rakip takımda da çok iyi oyuncular var. Gerçekten onlarda kaliteli takım. Bir ara iyi baskı yaptılar. Gol atmak tabi ki önemli. Bireysel anlamda motivasyonumu artırıyor. İnşallah önümüzde ki haftalarda da bu performansımız sahaya yansıyacaktır’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM