Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, spor kamuoyuna önemli açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ikinci etap kamp çalışmalarının Kızılcahamam’da iyi bir şekilde geçtiğini söyleyerek, sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını vurguladı. Başkan Caner ayrıca, tesis için gerekli teklifleri aldıklarını ve gerekli peşinatı buldukları takdirde kazmayı vuracaklarını söyledi.

‘’Kızılcahamam kampımız iyi geçiyor’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Kızılcahamam’da ki kamp sürecinin iyi geçtiğini söyleyerek ,’’Genel Kaptan Hakan Hülfikirle görüşmelerimiz sonucunda Kızılcahamam’da ki kamp sürecimiz iyi geçiyor. İnşallah ümit ettiğimiz gibi kamp sürecimiz verimli geçecek. Kızılcahamam’da hazırlık maçlarımız olacak. İnşallah hazırlık maçlarında iyi sonuçlar alırlarsa oda güzel ocak. Ona göre de eksik bölgeleri göreceğiz’’dedi.

 ‘’Tesis için teklifleri aldık’’

Tesis için teklifleri aldıklarını ifade eden Başkan Süleyman Caner, ‘’Tesis için protokolü yaptık. Tekliflerde aldık. Uygun tekliflerden başlaması için talimat vereceğiz ama tabi ki her şey maddiyat. Belli bir peşinat vermemiz gerek. Onu bekliyoruz. Onu tamamladıktan sonra da tesis için kazmayı vuracağız’’dedi.

 ‘’Yurtbay Seramik 3 sezondur Kömürspor’a destek veriyor’’

Yurtbayın 3 sezondur göğüs reklamına destek verdiğini ifade eden Başkan Caner, ‘’Yurtbayla bu sezon üçüncü sezon. Yurtbay olarak futbolcularımızın sahaya çıktıkları formaların göğüs reklamını yine Yurtbay Seramik A.Ş üstlendi. Başta Zeki Yurtbay olmak üzere hepsine teşekkür ediyoruz. Bizim özlediğimiz tablo bu. Kentin takımına kentin değerleri sanayicileri ve işadamları sahip çıkacak. Yurtbay Seramik’inde kentin takımına sahip çıkması bizim için çok önemli. Bunların devamının gelmesini tabi ki de bekliyoruz. Diğer işadamlarımızın da gerek saha olsun gerek forma reklamı olsun takımını yalnız bırakmamalarını ümit ediyorum’’şeklinde konuştu.

‘’Kombine satışlarımız gayet iyi’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kombine satışlarının iyi gittiğini söyleyerek, ‘’Kombine satışlarımız gayet iyi. Maden işçimiz olsun, normal çalışan işçimiz olsun her tür meslekten olan arkadaşlarımız kombineye destek oluyorlar. İlçelerden ve il dışından da rağbet olmaya başladı. İstediğimiz gibi satışlar devam ederse kısa sürede kombineleri bitiririz. Ne kadar çok satarsak kulübe o kadar gelir elde ederiz’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM