Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kalecisi Sinan’ın sakatlanmasının ardından Şanlıurafspor maçında kaleyi koruyan genç file bekçisi Mustafa Söylemez, bu hafta konuk edecekleri Nazilli Belediyespor maçını değerlendirdi.

Genç file bekçisi Mustafa Söylemez, Şanlıurfaspor yenilgisini Nazilli Belediyespor galibiyetiyle unutturacaklarını söyleyerek, play off iddialarını sonuna kadar sürdüreceklerini vurguladı.

‘’Devreye galibiyetle girmek istiyoruz’’

Zonguldak Kömürspor’un yedek kalecisi Mustafa Söylemez, devreye galibiyetle girmek istediklerini söyleyerek, ‘’Bu hafta forma şansı bana geldi. Elimden geleni yapmaya çalıştım. 2-1 mağlup olduk. Bu skor bizi üzdü. İnşallah Nazilli Belediyespor maçını kazanarak Şanlıurfaspor yenilgisini unutturacağız. Galibiyetle de devreye girmek istiyoruz ’’dedi.

‘’Play off’a kalacağız’’

Play off’a kalacaklarını ifade eden Söyleyemez, ‘’İçimizde umutsuzluk yok. Çünkü şampiyon olduğumuz sene de ilk devre bu kadar kötü gitmiştik. İkinci devre toparladık. Playf off’a kaldık ve sonra takım şampiyon oldu. Bu sene de önümüzde ki maçı kazanırsak 25 puan yapıyoruz. İkinci devre 25, 30, 50 bizi play off’a sokar. Onun için ümitsizliğimiz yok.’’