Kilimli Belediyepsor’dan hücum hattına takviye geliyor. Sarı-siyahlı yönetim, geçtiğimiz sezon Alanya Kestel Belediyespor forması giyen  36 yaşındaki forvet oyuncusu Polat Çelebi ile  görüşme halinde…

Süper Amatör Ligin ilk haftasında Alaplı Belediyespor’a yenilerek sezonu kötü açan Kilimli Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-siyahlı takım, Alaplı maçında da boşluğunu hissettiği forvet bölgesine takviye yapacak.  Sarı-siyahlı yönetim bu doğrultusunda Antrenör Selahattin Bayar’ın raporuna göre 36 yaşındaki oyuncu Polat Çelebi ile temasa geçti. 22 yılı aşkın futbolculuk yaşantısı olan ve geçtiğimiz sezon Alanya Kestel Belediyespor forması giyen  tecrübeli forvet ile görüşen yönetim, transferi bitirme üzere.  Arada sadece ufak pürüzlerin kaldığı öğrenilirken, bugün yarın transferin açıklanması bekleniyor.

Eren ARSLANYILMAZ

 

22 yıllık kariyeri olan tecrübeli futbolcu,  Bölgesel Amatör Lig’de Bafraspor, Beylikdüzüspor, Kastamonuspor, Fatsa Belediyespor, 1926 Bulancakspor ve Yeni Orduspor’da (Güzelorduspor) oynadı. Çelebi, Bölgesel Amatör Lig deneyiminin  yanı sıra Bafra Belediyespor, Belediye Vanspor, Anadolu Üsküdar, Nevşehirspor ve Çarşambaspor’da forma giyerek 2’nci ve 3’üncü ligde tecrübesi de edindi.

U21 Ligi: 29 maç/1 gol

Türkiye Kupası: 1 maç

TFF 3. Lig: 73 Maç/8 gol

TFF 2. Lig:25 maç/1 gol

BAL Ligi: 91 Maç/33 gol