Geçtiğimiz sezon Birinci Amatör Ligini nağ mağlup bitirerek , play off finalinde Gelikspor’u penaltı atışlarıyla yenen Polis Gücüspor yeni sezonda Süper Amatör Ligde mücadele edecek. Polis Gücüspor teknik patronu Sinan Kılıç ve ekibi yeni sezonda da hedefi şampiyonluk ya da play off olarak belirledi.

Geçtiğimiz sezon Birinci Amatör Ligini nağ mağlup bitirerek play off finalinde Gelikspor’u penaltı atışlarında 8-7 yenen Polis Gücüspor Süper Amatör Ligine yükselme sevinci yaşamıştı. Yeni sezonda Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Polis Gücüspor teknik patron Sinan Kılıç yönetiminde dün Fener sahasında 2017-2018 sezonun açılışını yaptı. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Polis Gücüspor A takıma ve Genç takıma yaptığı takviyelerle yeni sezonda da hedefi şampiyonluk olarak hedefledi. 

“Yeni sezonda hedefimiz play off ya da şampiyonluk”

Polis Gücüspor’un Teknik patronu Sinan Kılıç yeni sezonda da hedeflerinin şampiyonluk ya da play off olduğunu söyleyerek, “Geçen sezon başardık. İstediğimizi yaptık. Nağ mağlup Süper Amatör Ligine çıktık. Bu sene geçen sene ki kadroyu koruyarak birkaç takviye ile beraber Süper Amatör Liginde genç dinamik koşan hırslı ve mücadele eden bir takım kurmak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız. Geçen sene ki ekibimizden şuan file vermedik. Gelecek arkadaşlarımızla beraber iyi bir kadro kuracağımızı düşünüyorum. Başkanımız Haşim bey büyük fedakarlıklar yapıyor.  Yakup ve Yılmaz hocamla beraber bütün sıkıntılarımızı giderecek. Şuanda da bugün 2017-2018 sezonunu açtık. Genç takımla beraber A takıma birkaç takviye yaptık. İnşallah Süper Amatör Liginde başarılı bir sezon geçirip hedeflediğimiz en kötü play off oynayan Bölgesel Amatör Ligine çıkmak istiyoruz ”dedi.

Emre Can BAYRAM