Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 0-0 berabere kaldıkları Hacettepespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Hacettepespor karşısında gol pozisyonları bulduklarını ancak değerlendiremedikleri için beraberliğe razı olduklarını vurguladı. Başkan Caner ayrıca, Hacettepespor maçında taraftarların bazılarında akol tespit edildiği için maça alınmadıklarını söyleyerek, taraftarın protesto ederek,  maça girmemesinin en doğal hakkı olduğunu söyledi.

“Gol pozisyonlarını değerlendiremeyince beraberliğe razı olduk”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,Hacettepespor karşısında  gol pozisyonlarına girdiklerini ancak değerlendiremedikleri için beraberliğe razı olduklarını söyleyerek,  “Pozisyonlarımız var. Onları değerlendirebilsek galip ayrılmak içten bile değil. Pozisyonlarımızı değerlendiremediğimiz için beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Gönül isterdi ki 3 puanla ayrılalım. 3 puan alsaydık üst sıralara tırmanacaktık. Ama olmadı. İnşallah kendi sahamızda bu hafta konuk edeceğimiz Pendikspor’u taraftarımız desteği ile yenerek 3 puanı alacağız ”dedi.  

“Hoş olmayan hadiseler oldu”

 Taraftarın protesto ederek içeri girmediğini ifade eden Başkan Caner, “1Taraftarımızda geldi. Hoş olmayan hadiseler oldu. Anlaşmamıza rağmen alkollü seyirci var diye içeri alınmadılar. Çocuklarımızda maç girmediler protesto ettiler. Tabi ki arkadaşları da giremeyince onlarında doğal haklarıdır. Ama bu tür şeylerin olmaması lazım. Ankara’dan İstanbul’dan taraftarımız geldiyse onlar alınmalıdır. En doğal haklarıdır. Böyle olması gerekir. İnşallah bundan sonra bu tür olaylarla karşılaşmayız ”şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM