Zonguldak Kömürspor’da hücum hattı zenginleşiyor.  Kırmızı-lacivertli takım, bir süredir temasta olduğu kanat ve forvet oyuncusu Ekrem Sarıçam’ın transferini bitirdi. Geçtiğimiz sezonu 2’nci Lig takımı Tokatspor’da tamamlayan 30 yaşındaki futbolcu, ufak pürüzlerin ortadan kalkmasının ardından kendisini 1 yıllığına kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

Zonguldak Kömürspor dış transferde ikinci hamlesini geçtiğimiz Cumartesi günü yaptı.  ilk olarak kadrosuna stoper Şevket Güngör’ü katan kırmızı-lacivertli takım, iç transferde forvet Sinan Uzun ve hücuma yönelik orta saha oyuncusu Turan Yılmaz’ı elinden kaçırmıştı. Bu iki futbolcu ile anlaşamayan yönetim, hücum hattına takviye yapmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda çalışma başlatan Zonguldak Kömürspor kurmayları, 2’nci Lig takımı Tokatspor ile sözleşmesi sona eren forvet ve kanat oyuncusu Ekrem Sarıçam ile temasa geçti. Halkın Sesi gazetesinin okuyucularına duyurduğu bu transfer gelişmesi üzerine, yönetim Ekrem Sarıçam’ı kente davet etti.

PÜRÜZLER KALKTI, İMZAYI ÇAKTI

Zonguldak Kömürspor,  kısa bir süre önce ön görüşme yaptığı ve yüzde 80 anlaştığı 2.lig ekibi Tokatspor'un  kanat oyuncusu Ekrem Sarıçam'la  ufak pürüzleri gidermek için masaya oturdu. Sarıçam, Kömürspor tesislerinde Başkan Yardımcısı Musa Bahadır,  Genel kaptan Hakan Hürfikir ve teknik direktör Şenol Demir ile  bir araya geldi. Küçük pürüzleri de ortadan kaldırmak amacıyla yapılan bu görüşme  taraflar her konuda anlaştı. Şarlarda  konuda anlaşarak yöneticilerle el sıkışan Ekrem, düzenlenen törenle kendisini kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

30 yaşındaki kanat oyuncusu Ekrem Sarıçam, geçen sezon Tokatspor'da 20 maçın 15'inde ilk onbirde forma şansı bularak 4 gol kaydetti.

 "HEDEFLERİ OLAN BÜYÜK BİR KULÜPTEYİM"

Kırmızı-lacivertli takımın çiçeği burnunda transferi Ekrem Sarıçam, imza sonrası basına konuştu. Ligin tecrübeli futbolcularından olduğunu söyleyen ve bu tecrübesini sahaya yansıtacağını belirten Sarıçam, “Hedefleri olan bir büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. 2’nci Ligin tecrübeli futbolcusuyum.  Hedeflerinin büyük olmasını nedeniyle Zonguldak Kömürspor’u tercih ettim. Sezona başı iyi bir çalışma temposu yakalayarak en iyi futbolumuzu yansıtacağız. Umarım hep birlikte  bu sezon şampiyonluk yaşarız. Transferimde emeği olan ve ayrıca Zonguldak taraftarına başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.