Başkan Caner, bu hafta karşılaşacakları Maraş maçı öncesi takımını uyardı

 RAKİBİ HAFİFE ALMAK YOK

 Daha ligin başında olduklarını söyleyen Başkan Caner, güçlü-güçsüz demenin erken olduğunu bu nedenle bu haftaki rakipleri Kahramanmaraşspor’u ciddiye alarak, “Futbolda ne olacağı beli değil. Grubumuzda  şu takım güçlü ya da şu takım güçsüz diyemeyiz. Ne olacağı hiç belli olmuyor. Her rakibi önemseyeceğiz” şeklinde konuştu.

*******************

 Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Kahramanmaraşspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Pazar günü oynanacak maç öncesi değerlendirmede bulunan Caner,  yaptığı açıklamada futbolcularına uyarıcı konuştu. Rakibin alt sıralarda olmasının rehavete neden olacağını düşünen Başkan Caner,  “futbolda zayıf takım güçlü takım yok” diyerek rakibin ciddiye alınmasını istedi.

“HER RAKİBİ ÖNEMSEYECEĞİZ”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, rakibi küçümsememeleri gerektiğini söyleyerek, “Bu Hafta Kahramanmaraşspor’u konuk edeceğiz. Rakip aşağıda diye bakmamak gerek. Daha ligin başındayız. Şu takım güçlü ya da şu takım güçsüz diyemeyiz. Bu Futbol. Ne olacağı hiç belli olmuyor. Her rakibi önemseyeceğiz. Saha da ciddiyet disiplin olursa zaten gerisinde 3 puanda gelir. Bunlar olmadan hiç bir şey olmaz. Çalışmalarımız planladığımız gibi giderse Kahramanmaraşspor maçında da 3 puanla ayrılırız. Takımımızın moralleri yerinde. Hacettepespor maçında da çok güzel top oynadılar. Özellikle Onur ve diğer arkadaşları gerçekten çok iyiydi. Ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Galibiyeti, kaçırdık. Pendikspor maçında da aynı şeyi yaşadık. Orada da iyi mücadele ettik ama olmadı. Ortaya koyulan mücadele sevindirici. Maçı bırakmamaları 90 dakika mücadele etmeleri gerçekten çok iyi. Bunun ödülünü de inşallah Kahramanmaraşspor maçıyla almaya başlayacağız” dedi.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Başkan Caner, ihtar cezaları ve disiplin kuruluna sevkler nedeniyle  taraftarlarına sesledi

 ARTIK ÜST LİGDEYİZ CEZALAR ÇOK BÜYÜDÜ

 Hacettepespor maçında taraftar desteğinden mahrum kaldıklarını söyleyen Caner, “Burada eksik olan taraftar ambiyansıdır. Şuan cezamız devam ediyor. Kupa maçına seyirci ile başladık. Hemen ceza aldık. Küfür ediyoruz o olmadı kendi aramızda kavga ediyoruz. Bunları yapmayacağız. Artık üst ligdeyiz cezalar çok büyüdü. Hacettepespor maçında maçın bir kısmını seyirci desteğinden mahrum oynadık. Eğer seyirci desteği olsaydı belki daha farklı olurdu. Sahaya geliyorsa takımını destekleyecek. Saflar sıklaşacak. Takımı düşünmeyen varsa saflara almayacaklar. Tribün orkestra gibi bir olacak. Çocuklar top oynuyor destek gelmiyor. El ele verirsek her şey güzel olacak.”

“Deplasmana gelen taraftarın cebinde bilet parası olacak”

Başkan Caner, deplasmana gelen taraftarın cebinde bilet parasının olması gerektiğini ifade ederek, “Hacettepespor maçında yönetim biletleri 15 TL yapmış. Bir grup otobüsümüz karakoldan ikinci yarı geldi. Diğer arkadaşları da onları bekleyince sahaya girmediler. Biletlerin 15 lira öğrenince çocukların çoğunda para yokmuş. Müteahhit arkadaşımız Ahmet Çolak vardı. Gitti ilgilendi çocuklarla. Giremeyen 30 40 kişi vardı. Onlarda tribün liderleri girmeme kararı alınca onlarda girmedi. Başka bir sıkıntı yok. Eğer deplasmana geliyorsa seyircimiz bilet parası olacak. Zonguldak’ta zaten birbirimizi idare ediyoruz. Tribün liderleri ile konuştuk bu konu hakkında bir daha böyle şeyler yaşanmayacak.” Dedi.

Emre Can BAYRAM