Zonguldakspor teknik adam Barış Şeref, Ankara Demirspor maçında alınan 2-1’lik yenilgi sonrasında oynanan futbol ve hatalar nedeniyle bazı oyuncularına özeleştiride bulundu.  
Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor teknik adamı Barış Şeref, Ankara Demirpor deplasmanında alınan 2-1’lik yenilgi  başta olmak üzere Perşembe günü oynanacak olan önemli Sancaktepe FK maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. 
 
DEDİKLERİMİN YÜZDE 60’INI YAPSALAR HİÇ BİR PROBLEMİMİZ OLMAYACAK

Ankara Demirspor karşısında ilk yarı 1-0 öne geçtiklerini ayrıca 10 kişi kalan rakipleri karşısında beklenmedik bir hata ile maçın 1-1 olduğunu ifade eden Şeref, ‘’Bu maça öyle bir hazırlandık ki, karşı takımı çok iyi analiz ettik. Dediklerimin yüzde 60’ını yapsalar hiçbir problemimiz olmayacak. Gole kadar dediklerimizi aynen uyguladılar. Önlemlerimizi aldık. 1-0 öne geçtik ve karşı takım 10 kişi kaldı. Bir teknik adam başka ne ister. Auto çıkacak olan topa arkadaşımız dokunuyor ve korner oluyor. Kornerden gelen topu ters pozisyonda içeri atıyor o arkadaşımız ve 1-1 oldu’’ dedi.

ANKARA DEMİR 10 KİŞİ OLMASINA RAĞMEN BİZ 5 KİŞİ GİBİYDİK

İkinci yarıya 10 kişi başlayan Ankara Demirspor karşısında bazı oyuncuların  mücadele etmediğini belirten Şeref, ‘’ Bizim takım adına konuşuyorum, ikinci yarıya hiç beklemediğimiz bir şekilde sahaya çıktılar. Karşı takım 10 kişi ama bizim takım sanki sahada 5 kişi. Benim en çok kızdığım bu. Oyunda kime elimizi attıysak elimizde kaldı. Bu maçı çok fazla konuşmak istemiyorum çünkü konuştuğum zaman kırıcı olacağım’’ dedi.   

SANCAKTEPE FK MÜSABAKASI ÇOK ÖNEMLİ

Perşembe günü Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak olan Sancaktepe FK maçının önemini anlatan Şeref, ‘’Önümüzde Perşembe günü oynayacağımız Sancaktepe FK karşılaşması var. Bu maçı almak için elimizden geleni yapacağız. Şans yanımızda olursa da bu maçı her türlü alırız. Ben arkadaşlarıma diyorum ki ‘Alt tarafta olan bir takım mı üst tarafta olan bir takım mı olmak istiyoruz?’ Bu maç bizim için çok büyük bir fırsat. Arkadaşlarım da elinden gelen mücadeleyi yapacaktır’’ dedi. 

SERBAY VE HAKAN BU HAFTA FORMA GİYEMEYECEK

Sakat olan Serbay Yağız ve Hakan Çevik  hakkında da konuşan Şeref, ‘’Ankara Demirspor karşılaşmasında kaybettiğimiz Furkan var. Darbeye bağlı olarak arka adalesinde problem var. Büyük ihtimalle Sancaktepe FK maçında olmayacak. Hakan Çevik’in  problemi hala devam ediyor. Bu iki oyuncumuz bu haftaki Sancaktepe FK maçında yer almayacak’’ dedi.