RAKİP KAZANACAK  BİR FUTBOL OYNAMADI

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Fatih Akyel, deplasmanda 1-0 mağlup oldukları Pendikspor maçını ve hafta sonu konuk edecekleri Gümüşhanespor maçına değindi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, havanın sıcak olması ve maçın seyircisiz oynanması oyuncuları etkilediğini söyleyerek, rakibinde kazanacak bir futbol oynamadığını vurguladı. Akyel, Gümüşhanespor’un zor bir rakip olduğunu ve saha ve seyirci avantajını kullanarak yenmek istedikleri söyledi. 

‘’Maçın hakkı beraberlikti’’

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Fatih Akyel, maçın hakkının beraberlik olduğunu söyleyerek, ‘’Şimdi oyuncularla da antrenman da konuştum. Tabi ki iyi bir futbol oynamadık. Geldiğimiz günden beri en kötü oyunumuzdan birini oynadık. Maçın ikinci yarısında biraz daha toparlar gibi daha mücadeleci oynadık. Maçın başında da birkaç tane pozisyonumuz var. Onları atabilseydik oyun çok farklı olabilirdi. Maçın seyircisiz olması havanın sıcak olması oyuncuları biraz etkiledi. Onlar da sıkıntı vardı. Rakibin de kazanacak bir maç oynamadığını biliyoruz. Maçın hakkı beraberlikti ama maalesef son dakika da karambol topuyla gol yedik. Üzgünüz puan alabilirdik. Önümüzde ki haftalara bakacağız’’dedi. 

‘’Saha ve seyirci avantajını kullanarak Gümüşhane’yi yenmek istiyoruz’’

Saha ve seyirci avantajını kullanarak Gümüşhanespor’u yenmek istediklerini ifade eden Akyel, ‘’Bizim için bu hafta önemli bir maç bizi bekliyor. Zor bir maç. İyi bir futbolla kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. Gümüşhane iyi bir takım.  Lider takım ama bizi iyi takım ya da lider olmaları ilgilendirmiyor. Biz elimizden geleni yapıp mücadeleci edeceğiz. Kendi sahamızda kazanmak isteyeceğiz. Çok zorlu maçlar geride bıraktık. İyi mücadele ettik bunu da hafta sonu göstereceğiz’’şeklinde konuştu.

‘’Cezalı olan arkadaşların yerine oynayacak arkadaşlar var’’

Zonguldak Kömürspor teknik patronu Fatih Akyel, sarı kart cezalısı olan arkadaşların yerine oynayacak arkadaşların olduğunu söyleyerek, ‘’Okan Duran ve Mert Caymaz sarı kart cezalısı. Onların yerine de oynayacak arkadaşlarımız var. Mutlaka onların yerleri de dolacaktır. Kimsenin yeri dolmaz diye bir şey yok. Onların yerine oynayacak arkadaşlar da ellerinden geleni yapacaktır’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM