1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan tarafından geçtiğimiz sezon başlatılan misafir taraftarları ağırlama uygulaması devam ediyor. 

1966 Dernek Başkanı Tuncay Cihan ve dernek üyeleri Kömürspor Pendik maçı öncesinde misafir taraftarları ağırlayarak maç bitiminde ise şehirin çıkışına kadar eşlik etti. Başkan Cihan ve dernek üyelerinin yapmış olduğu bu davranış kırmızı lacivertli taraftarlardan büyük övgüler aldı

1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan, “

 Geçen sene başlatmış Olduğumuz dostluk kardeşlik gelen misafir takım ve taraftarlarını ağırlama çabalarımız meyvelerini göstermeye başladı.

Pendikspor taraftarını karşılamak ve maç bitiminde hiç bir olay olmadan göndermek için uğraşan emniyet mensuplarımıza da teşekkür ediyoruz.

Ben ve ekibim bu olaya baş koyduk. Bu yolda bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Dün ne olduğunu bilmeyenler bugün ne olacağını bilemezler.Bütün Zonguldak’ın bu projeye sahip çıkmasını istiyorum. Pendik maçı biraz zor geçse de galibiyeti aldık. İnşallah takımımız daha da iyi olacak. Bu galibiyet takım için moral olacak. ”dedi.