RAKİPLERE MESAJ VERDİK

 

Nazilli maçında ligde ilk kez onbir oynayan kaptan Suat,  aldıkları galibiyetle rakiplere mesaj verdiklerini ve artık  üst sıralar için mücadele edeceklerini söyledi.

 

*********************

 

Zonguldak Kömürspor’un deneyimli kaptanı Suat Kerçin, bu sezon bir lig maçına onbirde başladı. Nazilli karşısında ilk onbirde oynayan Suat Kerçin,  sahada kaldığı süre boyunca etkili bir oyun ortaya koydu. Mücadelenin ikinci yarısında yerini Berdi’ye bırakan Suat, değerlendirmelerde bulundu.

İçerde aldıkları Konya Anadolu Selçukluspor maçının  öneminin arttığını söyleyen kaptan, “Nazilli’yi yenerek geçen hafta içerde aldığımız galibiyetin anlamı çok büyük oldu. Bugünkü  maç bizim ligde nereyi hedeflediğimizi gösterecek bir maçtı. Biz bu gruptaki takımlara bir mesaj verdik. Bu Lig’de ilk beşin içerisinde yer alacağımızı gösterdik.  İnşallah bu şekilde devam ederiz. Haftaya içerde çok iyi bir maç var. Bu dakikadan itibaren o maça odaklanacağız” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

BERKAN UMARIM EN KISA SÜREDE ARAMIZA DÖNER

Kaptan maçta talihsiz bir an yaşadıklarını ve Berkan’ın kolunun kırıldığını söyleyerek, “Futbolculuktan öte bir insan olarak kardeşimizin kolunun kırılması çok kötü.  Gözümüzün önünde oldu. Keşke bunlar olmasa ama bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Bu puanlar deplasmanda kolay alınmıyor. Şu an galibiyet sevincini tamamen bıraktık. Berkan’ın üzüntüsü içerisindeyiz. Umarım en kısa zamanda aramıza döner” dedi.