Hafta sonu Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak Sultangazispor’da tanıdık isimler mevcut. 3 Kasım Pazar günü İstanbul deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz dönemlerde kadrosunda yer isimlere karşı da oynayacak. Geçtiğimiz sezon kırmızı-lacivertli formayı terletmiş 3 isim şimdi Sultangazispor’un başarısı için ter döküyor.  Sultangazispor forması giyen forvet oyuncusu Fatih Tutar, orta saha oyuncuları Ali Korkmaz ve Murat Yılmaz, hocalarının görev vermesi halinde hafta sonu eski takımlarına karşı mücadele verecek.

 

Fatih Tutar: Zonguldak Kömürspor’da oynadığı dönemlerde başarılı 2 sezon geçiren golcü oyuncu Fatih Tutar özellikle güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Duran toplarda ve kanat organizasyonlarda yapılacak ortalarda etkili olan Fatih, dikkat edilmesi gereken bir oyuncu. Fatih Tutar, Zonguldak Kömürspor’da oynadığı dönemlerde 24 kez fileleri sarstı.

Murat Yılmaz: Kırmızı-lacivertli takıma 2 sezon önce transfer olan ve geçtiğimiz sezonda takımın kadrosunda bulunan Murat Yılmaz’ın disiplinsiz tavırları nedeniyle sezon ortasında sözleşmesi fesih edilmişti. Bu nedenle Zonguldak Kömürspor’a ayrı bir motivasyonla hazırlanması beklenen Murat, dikkat edilmesi gereken bir diğer oyuncu.

Ali Korkmaz: Zonguldak Kömürspor’a geçtiğimiz sezon başında Anadolu Üsküdarspor’dan gelen Ali Korkmaz, tam bir görev adamı. Kırmızı-lacivertli takımda başarılı bir sezon geçiren orta saha oyuncusu 22 maçta görev yaparak bin 333 dakika süre aldı.  

Eren ARSLANYILMAZ

 

***Zonguldak Kömürspor’da 2 sezon forma giyen forvet oyuncusu Fatih Tutar, toplamda 24 kez fileleri havalandırdı