Bölgesel Amatör Lig’de başarıyı yakalamak isteyen ve bu nedenle transfer çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyespor, kısa bir süre önce Ramazan Bal ile prensip anlaşmasına varmıştı. Eflatun-beyazlı takım Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’dan transfer ettiği 30 yaşındaki futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk hedefiyle yeni sezona girmeyi planlayan Ereğli Belediyespor, bu kapsamda flaş transferlere imza attı. Şimdiye dek 4 futbolcu ile anlaşan Eflatun-beyazlı yönetim, Utaş Uşakspor’dan Burak Toker, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’dan Sercan Çekmen, Nevşehirspor’dan Quesi Jonathan Weston ve Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’dan Ramazan Bal’ı renklerine bağladı. Ereğli Belediyespor, dış transferde son olarak anlaştığı 30 yaşındaki futbolcu için imza töreni düzenlendi. Ereğli’ye gelerek son pürüzleri halleden Ramazan Bal, kendisi için düzenlenen törende eflatun-beyazlı formayı sırtına geçirerek   resmi sözleşmeye imza attı.

“GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM”

Geçtiğimiz sezon Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da 8 golle dikkat çeken Ramazan Bal, imza töreninde, hedefi olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyleyerek, “Bana güvenenleri mahcup etmemek adına çok çalışacağım” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ