RAMAZAN’DA 100 GÜLDÜRDÜLER

 Zonguldaklı Beşiktaş taraftarlarının kurduğu ‘1903 Zonguldak Kartalları Gurubu’  Ramazan ayında gıda yardımında bulundu. Bu yıl ikincisi yapılan yardımlarda 100 koli hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.Sosyal projeler ve toplumsal olaylara karşı tavrı ile  adını sıkça duyuran Beşiktaş taraftarları, Zonguldak’ta “1903 Zonguldak Kartallar Grubu”nu kurdu. Çok değil henüz 1’inci yılına giren grup geçtiğimiz yıl  Ramazan ayında yaptığı gıda yardımını bul yılda sürdürdü.  “1903 Zonguldak Kartallar Grubu” ‘Ramazan ayı paylaşma ve dayanışma ayıdır’ diyerek ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu.  Geçtiğimiz yıl 60 koli ile başlayan yardım furyası, bu yıl 100 koliye çıktı. Bu koliler daha önce tespit edilen yerlere teslim edildi.

Konu Hakkında yazılı basın açıklaması yapan 1903 Zonguldak Kartallar Grubu yönetimi şunları söyledi, “

"İYİ İNSAN OLUNMADAN İYİ BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ"

“Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba’nın demesi gibi ‘’İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz’’ düşüncesiyle yola çıktığımız bu yolda Süleyman Seba’ya, Baba Hakkı’ya ve Şeref Bey’e yakışır Beşiktaşlılar olmaya çalışıyoruz. Beşiktaşlılık sadece stada gidip maç izlemekle olmaz. Beşiktaşlılık toplumsal olmaktır halk olmaktır bundan dolayı bizler Beşiktaş’a ‘HALKIN TAKIMI’ diyoruz. Biz Beşiktaşlılar bulunduğu topluma, çevresindeki insanlara ve ülkenin ihtiyaçlarına, acısıyla tatlısıyla geçen günlerine kulaklarımızı, gözlerimizi kapatamayan insanlarız. Herkes için artık Beşiktaş, Beşiktaşlılık, Çarşı bir teminat haline gelmiştir. Bugün de bunun bir göstergesini yaşıyoruz. Her toplumsal projede Beşiktaşlıları arıyor ülkemizin insanları Galatasaraylısı da Fenerbahçelisi de helal olsun şu Çarşı’ya kardeşim diyebilmekte. Biz de Zonguldak’ta Beşiktaş’a gönül vermiş arkadaşlarımızla 1903 Zonguldak Kartalları adında bir taraftar grubu kurduk ve her geçen gün farklı faaliyetler yürütmekteyiz. Kimi zaman kan bağışı kampanyası, kimi zaman huzur evi ziyareti, kimi zaman okullarımıza kırtasiye yardımları ve bu yardımları gerçekleştirmemizi sağlayan Zonguldak’taki Beşiktaş’a gönül veren arkadaşlarımızı kutluyorum”

 " RAMAZAN AYI PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA AYIDIR "

“1903 Zonguldak Kartalları olarak "Ramazan kolisi yardımlarımızın bu yıl ikincisini gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yıl 60 koli ile çıktığımız bu yolda Beşiktaşlı arkadaşlarımızın çabası ile 100 koliye ulaştık. Ramazan ayı paylaşma ve dayanışma ayıdır. Biz de bu bağlamda insanlara nasıl bir katkımız olabilir noktasında çalışırken bu kampanyayı başlattık. 1903 Zonguldak Kartalları gurubu olarak sosyal etkinlik ve faaliyetlerde öncülük yapmaya devam ediyoruz. Nerede sıkıntılı bir durum varsa biz orada olmaya çalışıyoruz. Allah destek veren herkesin hayırlarını kabul etsin, bu paylaşmış oldukları onların cennet sofralarında nimetler olsun”

"TEŞEKKÜR EDERİZ"

“Biz 1903 Zonguldak Kartalları olarak her kesimden insana açığız. Beşiktaşlılık sadece İstanbul’a maça gidip takım desteklemek değildir. Beşiktaşlılık her türlü sosyal toplumsal olayın içinde var olmaktır. Ramazan Kolisi yardımında bizlere destek olan ve yardımlarını esirgemeyen Zonguldaklı vatandaşlarımızdan ve bu çalışmalarımıza destek veren Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Trabzonsporlu arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz. Bizlere ulaşmak isteyen arkadaşlarımız http://www.zonguldakbjk.com ve https://www.facebook.com/Zonguldak1903 adlı sitelerden iletişime geçebilirler” Saygılarımızla..