RAŞİT SÜRE İSTEDİ… KEMAL’LE YOLLAR YARILDI

Zonguldak Kömürspor’un Teknik Patronu Cahit Terzi, antrenmanlara katılmayan Ali Kemal Özkan ve Raşit Sevindir hakkında açıklamalarda bulundu. 

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, Ali Kemal Özkan ile yollarını ayırdıklarını söyleyerek, Raşit’in ise kendilerinden süre istediğini söyledi. 

‘’Raşit süre istedi’’

Geçtiğimiz sezon Bugsaşspor’dan Zonguldak Kömürspor kadrosuna dahil olan sağ kanat oyuncusu Raşit Sevindir ile ilgili bilgi veren Cahit Terzi, “Raşit belli bir süre istedi bizden. Kulübün malı sonuçta. Getir-götür maddesi var sözleşmesinde. Kendisi ile görüştük. Birkaç gün içerisinde de Raşit’in durumu belli olur’’dedi. 

‘’Ali Kemal Özkan’la yollar ayrıldı’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, Ali Kemal Özkan ile yolların ayrıldığını söyleyerek, “Ali Kemal ile tanışma fırsatımız olmadı. Zaten ben gelmeden önce de kendisine yeni takım bulması söylenmiş’’diye konuştu. 

‘’Gündemimizde yer alan oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor’’

Zonguldak Kömürspor’un transfer gündeminde yer alan Doğancan Davas, Hüsamettin Yener ve Yunus Emre Yalçın hakkında da bilgi veren Cahit Terzi, “Transferi konusunda açıklama yapılan 3 futbolcu ile de kulüp yönetiminin görüşmeleri sürüyor. Henüz netlik kazanmadı. Ancak 2 gün içerisinde 3 futbolcunun da gelip gelmeyeceği belli olacak.” dedi.

Emre Can BAYRAM