4 maçlık  yenilmezlik serisi, Zonguldak Kömürspor’un neşesini arttırdı

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

 

Zonguldak Kömürspor, Buca maçı için sahaya indi… Kırmızı-lacivertli takım, 2 günlük molanın ardından Pazar günü konuk edeceği Bucaspor maçı hazırlıklarına başladı. Moralli ve keyifli oldukları gözlenen kırmızı-lacivertli takım idmanda renkli görüntüler verdi.

 

************

İstanbul fatihi Zonguldak Kömürspor, 16’ncı haftaya yoğunlaştı. Kırmızı-lacivertli takım bu hafta sahasında İzmir takımı Bucaspor’u konuk edecek. Şenol Demir ve öğrencileri, ilk yarının bitimine 2 hafta kala oynayacağı bu zorlu maçın hazırlıklarına 3 puan parolasıyla başladı. Zonguldak Kömürspor’da haftanın ilk çalışmasına sakatlıkları süren Berkan, Burak ve Selçuk’un dışında izinli olan Bedrican katılmadı.

Son 4 maçta 3 galibiyet ve bir beraberlik çıkararak ivme kazanan Zonguldak Kömürspor, bu hafta saha ve seyircisi önünde Bucaspor’u konuk edecek. Yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen, Kırmızı-lacivertli takım ayrıca ilk yarının son haftasına da moralli girmeyi amaçlıyor.  Bu duygu ve düşüncede olan Zonguldak Kömürspor, maçın hazırlıklarına 2 günlük izinin ardından başladı. Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan Fatih Karagümrük maçının ardından Pazar ve Pazartesi’ni izinli geçiren futbolcular, dün kulüp binasında toplanarak saat 16.00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın çimlerine bastı. Isınma koşularıyla başlayan idmanda futbolcuların moralli ve keyifli olduğu gözlendi. Futbolcular kadar teknik heyetin de keyifli olduğu dikkat çekti. 4 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Şenol Demir, çift kale maça dahil oldu. Bu maçta kaptan Suat ile ikili pozisyona giren Şenol Demir, kaptana tatlı sert müdahalede bulundu. Bu pozisyon takımda ki morallerin üst seviyede olduğunu gösterdi.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

İdmanın hareketi kaleci Osman’dan

 Şenol Demir’den Osman’a: Seni forvete alayım mı?

Zonguldak Kömürspor’un başarılı eldiveni Osman Kurtuldu, kaledeki performansını  golcülüğünde de gösterdi. Neşeli geçen dünkü idmanın çift kale maçında kale yerine oyuna futbolcu olarak giren Osman, yaptığı hareketleri mükemmel bir golle süsledi. Tecrübeli eldiven orta sahadan attığı golle herkesi şaşırttı.  Osman’ın bu golü Teknik Direktör Şenol Demir’in dikkatinden kaçmadı. Demir Osman’ın gollü sonrası tecrübeli kaleciye ‘seni forvete alayım mı?” diyerek takıldı. Osman ise hocasının bu sözüne gülerek karşılık verdi.