2. Lig Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Darıca Gençlerbirliğispor’a 2-3 mağlup oldu
 

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçında temsilcimiz Zonguldakspor, Devrek İlçe Stadı’nda konuk ettiği 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliğispor’a rezil bir oyunla 2-3 mağlup olarak kupaya veda etti.
Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 yenilgi ve 3 beraberlikle 6 puanla 13. Sırada yer alan temsilcimiz Zonguldakspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçınca 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliğispor ile Devrek İlçe Stadı’nda karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar kötü bir performans ortaya koyan Zonguldakspor, yediği 3 golle maçı 3-2 kaybederek kupaya veda etti.  

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadroyla başlayan ve başlama vuruşu itibariyle kötü bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Zonguldakspor, karşılaşmanın 30.dakikasında Nebi’nin golüne engel olamadı ve 0-1 yenik duruma düştü. 
Bu gölün ardından hala kötü futboluna devam eden ve üretkenlik konusunda sıkıntılı bir görüntü veren  temsilcimiz Zonguldakspor maçın 45. dakikasında yine soldan kesilen orta da Berat’ın gölüne engel olamayınca maç 0-2 oldu. 

İlk yarı bu skorla tamamlandı

İlk yarı olduğu gibi ikinci yarıya daha da kötü başlayan temsilcimiz Zonguldakspor, buna rağmen maçın 60 . dakikasında Oktay Pop’un serbest vuruşunda top hiçbir oyuncuya değmeden ağlarla buluştu.  1-2 
Bu gölün ardından Darıca Gençlerbirliğispor, Zonguldaksporlu oyuncu Berkan’ın 76. Dakikada kendi kalesine attığı golle durumu 1-3 ‘e getirdi.  
Maçın son dakikasında ise maçın orta hakemi penaltı ile uzaktan yakından ilgisi olmayan pozisyonda penaltı düdüğünü çaldı. Penaltıyı kullanan Tezcan topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi.  2-3 
Mücadelenin son dakikalarında maçta başka gol olmayınca konuk ekip Darıca Gençlerbirliği, Zonguldakspor’u 3-2 yenerek 4.tura yükselirken, temsilcimiz ise  kupaya veda etti.
Zonguldakspor 2-3 Darıca Gençlerbirliğispor
STAD: Devrek İlçe 
HAKEMLER: Serkan Gürbüz*, Mustafa Onur Özgenç,  Ahmet Deveci*

ZONGULDAKSPOR: Sinan Ören*, Yılmaz Daler* (Dk. 77 Tezcan Gökmen), Ahmet Hakan Demirli* (Dk. 70 Yiğit Karaman), Batuhan Yılmaz* (Dk. 46 Sezer Taşkoğlu), Hüseyin Yılmaz*, Muhammed Yasir Karabay (Dk. 46 İlker Cihan), Oktay Pop**, Olcay Meydan (Dk. 46 Ramazan Işık), Murat Türkkan*, Berkan Akdeniz*, İhsan Furkan Deniz*

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Ali Alper Doğan*, Atakan Aybastı* (Dk. 74 Metin Güler), Berat Eyüpoğlu* (Dk. 88 Halil İbrahim Şagar), Ahmet Özer, Alperen Can* (Dk. 74 Mahmuthan Samet Acar), Erdem Dikbasan** (Dk. 68 Selman Sevinç), Furkan Akın*, Yusuf Bildik, Ahmet Kutluer* (Dk. 68 Baha Kısacık), Nebi Tiryakioğlu**, Fahrettin Bıyıklı*

GOLLER: Dk.30 Nebi Tiryakioğlu, Dk.45 Berat Eyüpoğlu, Dk. 76 Berkan Akdeniz (K.K.) (Darıca Gençlerbirliği), Dk. 60 Oktay Pop, Dk. 90+1 Tezcan Gökmen (P) (Zonguldak Kömürspor)

SARI KARTLAR: Sezer Taşkoğlu, Tezcan Gökmen (Zonguldak Kömürspor), Erdem Dikbasan, Baha Kısacık, Metin Güler (Darıca Gençlerbirliği)