Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Hokey takımı 19-23 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep de yapılacak olan Türkiye finallerine katılmak üzere tüm hazırlıklarını tamamlayarak bu akşam saatlerinde yola çıkıyorlar.


Zonguldak’ta  yapılan Liselerarası müsabakalarında İl Şampiyonu olduktan sonra 4-7 Mayıs tarihleri arasında Bolu da düzenlenen grup karşılaşmalarında tüm rakiplerini yenerek grup birincisi olan Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Hokey takımı Gaziantep te oynanacak olan Türkiye finallerinde ilk üçe girmeyi hedefliyor.


Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Şevki Acar oynanacak olan Türkiye finalleri öncesinde şu açıklamayı yaptı. “ Daha önce Bolu da yapıla grup karşılaşmalarında şampiyon olarak çıktık ve  Türkiye de ilk sekiz takım arasında girmeyi başardık. Gaziantep ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında İlimizi ve Okulumuzu en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. İnanıyorum Bolu da yapılan grup şampiyonasındaki  oyunumuzu sahaya yansıttığımız takdirde  Türkiye de ilk üç takım arasına gireriz ve o güce de sahibiz oyuncularımıza da sonsuz güvenimiz tamdır “ dedi.