Şenol hoca, Pazar günkü maçta Altay’ı dize getirecek galibiyet planını hazırlıyor

RÖVANŞ HESAPLARI

Malzemecisinden masörüne, futbolcusundan teknik ekibine kadar herkes İlk yarıdaki ağır yenilginin rövanşına kilitlendi. Kırmızı-lacivertli hoca, galibiyet planlarını yaparken, futbolcular ise tam konsantre maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

 ************

Zonguldak Kömürspor, 21 Ocak Pazar günü sahasında konuk edeceği Altay karşısında ilk yarıdan kalan hesabı kapatmanın hesaplarını yapıyor. Sezonun ilk haftasında İzmir deplasmanına çıkan kırmızı-lacivertli takım, hiç beklemediği ve camiasını şok eden bir yenilgi almıştı.  Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi 4-0 kaybeden temsilcimiz, sezonun startını yenilgiyle vermişti. Şenol Demir ve öğrencileri, bu maçın hazırlıklarını 3 puan hedefiyle sürdürüyor. Fener Semtinde  yeni yapılan sentetik sahada çalışmalarını tam gaz yaparak tamamen Altay’a yoğunlaşan Zonguldak Kömürspor, rakibini yenerek hem rövanşı almak hem de ikinci yarıya hedefleri doğrultusunda başlamak istiyor.

Zonguldak Kömürsporlu futbolcular için de  varsa yoksa Altay… Ağır yenilginin hesabını sormaya niyetli olan kırmızı-lacivertli futbolcular,  çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürerek tamamen maça yoğunlaşmış durumda.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Raşit idmana çıktı

 

Zonguldak Kömürspor’un Bugsaşspor’dan transfer ettiği Raşit Sevindir, kentteki ilk çalışmasına çıktı. Kamp sonrası ekstra izin alan orta saha oyuncusu, önceki gün kente gelerek kendisini kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı atmıştı.

 

Malkoç ve Kayacan idmanı ziyaret etti

Zonguldak Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve Kepez Çaylıoluspor antrenörü Fikri Kayacan, Zonguldak Kömürspor idmanını ziyaret ederek teknik direktör Şenol Demir’e Altay maçı öncesi başarılar diledi.